Gigi umblă iar cu valiza

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Becali le va oferi o primă substanţială celor de la Sportul pentru a o învinge pe FC Timişoara, urmând să o motiveze totodată şi pe Unirea Urziceni, care va juca cu Oţelul. Chiar dacă premierea financiară a altor echipe este în continuare o practică strict interzisă în România, Gigi Becali nu se dezminte.

Celebrul dosar „Valiza", din ultima etapă a sezonului 2007-2008, este departe de a fi finalizat, iar cele 1,7 milioane de euro ale europarlamentarului sunt în continuare sechestraţi de către DNA. Totuşi, patronul Stelei a reînceput să-i momească cu bani pe adversarii celor trei echipe de pe podiumul Ligii I, Oţelul, FC Timişoara şi FC Vaslui, în speranţa că îşi va împlini visul de a-i vedea din nou campioni pe roş-albaştrii.

Mai nou, Gigi Becali le-a promis o primă substanţială celor de la Sportul Studenţesc, fotbalişti ce n-au mai fost plătiţi de mai bine de opt luni, pentru a-i încurca pe Zicu şi compania. „Asta e problema la Sportul, că nu sunt bani? Să vedeţi ce prime vor avea ei dacă o bat pe Timişoara etapa viitoare!", a anunţat Becali, care s-a referit şi la greşelile de arbitraj comise în defavoarea bănăţenilor în ultimele runde: „E foarte bine ce s-a întâmplat. Arbitrii îl ascultă pe Balaj şi vor face toţi precum el! Nu le vor mai da niciun penalty celor de la Timişoara. O să-i vedeţi cu Sportul, vor mai pierde trei puncte. Oricum, dacă nu erau arbitrii, Timişoara avea trei puncte în minus după meciul cu CFR Cluj. Dumnezeu nu doarme!", a adăugat Becali.

La finalul partidei dintre FC Vaslui şi Unirea Urziceni, în care gazdele s-au impus greu, prin două goluri înscrise în ultimele şase minute, Adrian Porumboiu a lăsat să se înţeleagă faptul că cei de la Unirea au avut promisă o primă de la Becali. „Am un mesaj pentru un prieten al meu din fotbalul românesc, care a promis bani pentru victoria Unirii: «Păstrează-ţi banii, să fii sănătos şi să-i foloseşti în scopuri mai nobile!»", a spus Porumboiu.

Sprijină şi Unirea

Ulterior, Unirea Urziceni a jucat cu rezervele în Ghencea, pierzând la scor de maidan, 0-5, iar antrenorul Marian Pană a anunţat că şi-a menajat cei mai buni jucători pentru meciul cu liderul competiţiei, lăsând să se înţeleagă că e vorba şi de o primă la mijloc. „Spre surprinderea tuturor, noi vom câştiga meciul cu Oţelul", a şocat antrenorul Unirii.

"Sunt jocuri murdare, care se fac la vedere. Joci cu Steaua, cum să-ţi menajezi cei mai buni jucători? Oricum, noi suntem în grafic. Vom vedea după ultima etapă dacă avem valoare de Liga Campionilor..."
Dorinel Munteanu
antrenor Oţelul

Steaua şi Dinamo nu vor să joace de Paşte

Bogdan Savin

Derbyul Steaua - Dinamo se joacă de Sfintele Sărbători Pascale. Gigi Becali nu e de acord, dar canalul care va transmite meciul va avea o audienţă record pentru că se joacă de la ora 11.00 dimineaţa, când toată lumea e acasă. În plus, Dumitru Dragomir vrea să facă pe plac televiziunilor pentru a vinde şi drepturile pentru restul pachetelor de meciuri din Liga I. „Din câte mi-a spus domnul Dragomir, Steaua - Dinamo se va juca în Duminica Paştelui. Nu e păcatul nostru, ci al celor care au avut această idee. Este un afront faţă de o mare sărbătoare. Sunt câteva sărbători care trebuie respectate cu sfinţenie. Una e Naşterea Domnului, a doua Învierea. Ar fi o bătaie de joc să jucăm duminică de la ora 11.00", a spus antrenorul Stelei, Sorin Cîrţu.

„Eu de Paşte nu fac fotbal. Merg la biserică, nu bag echipa pe teren! Pierdem cu 3-0, dar ne salvăm sufletele", a spus şi patronul celor din Ghencea, Gigi Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite