Gigi şi Meme se contrazic din nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul sezon a început deja, dar steliştii nu ştiu, deocamdată, care va fi stadionul pe care-şi vor desfăşura grosul meciurilor de acasă.

Roş-albaştrii şi-au luat licenţa pe stadionul „Gloria" din Buzău, dar o suspendare de două runde dictată de comisiile federale i-a obligat să joace la Constanţa cu CS Mioveni, urmând ca meciul de duminică cu „U" Cluj să se dispute la Ploieşti, pe stadionul Astrei.

Având în vedere că nici „Arena Naţională" nu poate fi utilizată până la meciul România - Franţa, din 6 septembrie, steliştii ar trebui să dispute la Buzău cel puţin meciul cu FCM Târgu-Mureş din etapa a V-a a Ligii I. Această variantă este pe placul patronului, dar nu şi a managerului general, Mihai Stoica, cei doi contrazicându-se public pe această temă.

„Chiar şi dacă intervine Traian Băsescu, nu ne vom întoarce în acest campionat pe Ghencea. Vom juca la Buzău. Să vedem şi ce chirie se va cere la «Arena Naţională», eu nu dau mai mult de 30.000 de euro pe meci", a decretat Gigi Becali. „Nu simt nimic pentru că Ghencea a ajuns în paragină! Nu-mi convine doar că nu ştim unde vom juca meciurile de acasă, atâta tot. Buzăul nu e o soluţie, acel stadion e foarte vechi. Sper să jucăm pe «Arena Naţională»", a spus Stoica.

Sepsi, o altă problemă

Meme şi Gigi s-au contrazis şi în privinţa lui Sepsi de la Poli Timişoara. „Îl vreau fiindcă e ca Roberto Carlos", a spus Becali. „Sepsi este excepţional, dar n-avem nevoie de el. Sunt acolo Brandan şi Latovlevici, îl avem şi pe Lupu, care poate intra oricând titular", a replicat managerul general.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite