Gigi roagă galeria Stelei să nu mai vină la meciuri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul roş-albaştrilor s-a declarat bucuros de faptul că cei din galeria Stelei nu vor să vină la meciul de la Cluj contra celor de la ŢSKA Sofia. Becali îi roagă pe membrii galeriei să nu mai vină la niciun meci, sfătuindu-i să se uite la partidele Stelei doar la TV.

"Îi rog din suflet pe cei din galeria Stelei să numai vină deloc. Chiar vreau să nu mai vină la meciuri. Mie îmi place să fie ca în Anglia, suporterii să cânte şi să aplaude. Cel puţin un campionat l-am pierdut din cauza lor. Îi rog din inima mea, dacă iubesc această echipă să o lase în pace, să se uite la meciuri la TV". a precizat patronul Stelei.

De partea cealaltă, galeria a anunţat că va boicota şi următoarele două partide ale favoriţilor.

"Noi ne menţinem intenţia de a nu face deplasările de la Cluj şi Târgu Jiu. O să stăm pe această poziţie până când Steaua va avea rezultate. Dacă vor continua tot aşa, fanii vor reveni lângă echipă, să fiţi siguri. Nemulţumirea noastră este legată de atitudinea conducerii şi faptul că nu jucăm pe Ghencea. Am fost pe stadion şi am văzut că Armata a pus sigilii peste tot, dar sperăm să se ajungă la o rezolvare până la urmă. În plus, vrem linişte la echipă ca până acum, pentru că astfel vor apărea şi rezultatele", a spus Gheorghe Mustaţă la Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite