Gigi nu-i mai dă banii pe mână lui Meme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul general nu va mai putea realiza niciun transfer fără acordul latifundiarului, care a luat această măsură de precauţie în urma „ţepei“ pe care a luat-o, în 2007, cu achiziţiile lui Elton şi Andrey. „Eu conduc clubul acum, nu Mihai Stoica. În ce priveşte competenţele sportive, aici, cea mai mare încredere o am în Mihai. El îmi propune jucători şi eu decid dacă îi iau sau nu“, a explicat Gigi Becali.

Vremurile în care Mihai Stoica avea puteri depline în Ghencea au apus demult. Gigi Becali este acum decis să nu mai lase niciodată hăţurile din mână, deşi, pe de altă parte, patronul susţine că Meme trebuie văzut ca un salvator al Stelei în acest moment. De această dată, Stoica va putea veni doar cu propuneri, iar deciziile majore îi vor aparţine numai lui Becali. Motivul? Deşi, de-a lungul timpului, de numele lui Mihai Stoica se leagă şi foarte multe transferuri reuşite pentru Steaua, precum cele ale lui Sorin Ghionea, Bănel Nicoliţă, Gabriel Boştină, Victoraş Iacob sau Cyril Théréau, latifundiarul din Pipera şi-a luat toate măsurile de precauţie pentru a nu mai lua nicio „ţeapă" de genul celei reprezentate de achiziţiile brazilienilor Elton şi Andrey. „După ce a făcut-o p-aia cu Elton, am zis că Meme a greşit, că e prietenul meu, dar am rămas blocat când am văzut contractul lui Andrey. M-a minţit! Şi, dacă m-a minţit, înseamnă că a avut un interes şi el", mărturisea patronul Stelei în urmă cu ceva vreme.

Galeria Stelei nu-l vrea pe Maftei!

Mai nou, Mihai Stoica insistă să-l aducă în Ghencea pe Vasile Maftei, iar latifundiarul din Pipera i-a atras atenţia că va trebui să-şi asume singur întreaga responsabilitate pentru acest jucător, în schimbul căruia Steaua ar trebui să plătească nu mai puţin de 500.000 de euro. „I‑am spus‑o şi lui Meme, eu nu-l văd pe Maftei jucând în Ghencea, fanii nu-l vor accepta! El mi-a zis că avem mare nevoie de Maftei şi că el va garanta pentru relaţia pe care jucătorul o va avea cu fanii. E numai şi numai responsabilitatea lui Meme", a explicat Becali.

De altfel, se pare că managerul general a purtat încă de luni o discuţie pe această temă cu unii dintre liderii galeriei steliste, dar aceştia au strâmbat în continuare din nas când a venit vorba de Maftei, motivând că nu pot trece peste faptul că fotbalistul a jucat timp de zece ani în Giuleşti.

Becali are şi acum proces cu impresarii brazilienilor

Firma braziliană Sport Men Consultaria de Atletas Professionais de Futebol (SMCAPF) din Porto Alegre (Brazilia) a dat în acest an clubul Steaua în judecată, la Tribunalul Bucureşti, pe motiv că Gigi Becali nu le-a plătit încă serviciile de consultanţă pentru transferurile lui Elton (178.000 de euro) şi Andrey (119.048 de euro). „De documente, contractele de transfer şi cel de comision s-a ocupat Mihai Stoica. Din cauza acestor transferuri, care mi s-au părut în neregulă, întregul Consiliu de Administraţie şi-a dat demisia! Am dat prea mulţi bani pentru fotbalişti, aceştia au jucat puţin şi neconvingător şi am reziliat contractele lor pentru o sumă mult mai mică", preciza Becali în „Adevărul" din 26 iulie 2010.

"Trebuie să schimbăm mult din comportamentul fanilor faţă de nişte jucători care vin de la rivale. Dacă suporterii Stelei vor vedea doar cum se antrenează Maftei, atunci vor realiza cât de mare nevoie avem de el la Steaua."
Mihai Stoica manager general Steaua

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite