Gigi l-a interzis pe Meme în Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul manager general al roş-albaştrilor a vrut să vină la meciul cu Victoria Brăneşti, însă a lăsat de înţeles că Becali nu i-a permis accesul. Războiul dintre Gigi Becali şi Mihai Stoica, foşti colaboratori la Steaua, şi-a consumat luni un nou episod.

Fostul manager al roş-albaştrilor a dorit să fie alături de Ilie Dumitrescu la debutul acestuia pe banca Stelei, însă latifundiarul din Pipera i-a interzis accesul în Ghencea la meciul cu Victoria Brăneşti.

Episodul a fost povestit, cu lux de amănunte, pe blogul omului de fotbal în vârstă de 45 de ani.

„Luni, în jurul prânzului, l-am sunat pe fostul meu colaborator de la Steaua, Valeriu Argăseală. I‑am spus că aş vrea să vin şi eu la meci şi l-am rugat să-mi găsească şi mie un loc într-o lojă, undeva mai discret. «Meme, nu mai am decât în margine, la loja 17...», mi-a răspuns. I-am replicat că este foarte bine, aşa că s-a oferit să-mi lase biletul la casa numărul 30. Intru într-o întâlnire, când ies văd că am un apel de la Vali Argăseală. Îl sun. Zice: «Meme, nu mai pot să-ţi dau alea...». I‑am răspuns: «Aha, am înţeles. Merci oricum!». Sigur că am realizat imediat ce se întâmplase. Cineva s-a opus ca eu să ajung la meci", a scris Stoica.

Chiar dacă s-a speculat că Mihai Stoica s-ar putea reîntoarce la Steaua, după plecarea lui Victor Piţurcă, în realitate această variantă n-a fost luată niciodată în serios de către Gigi Becali.

Ilie Dumitrescu ar fi vrut să lucreze cu el

„Domnul Becali mi-a spus că nu poate avea un dialog cu el, aşa că o eventuală reîntoarcere a lui a căzut din start. Este un capitol închis", a explicat acum două zile Ilie Dumitrescu, cel care a lucrat împreună cu Meme la Oţelul Galaţi.

"Dacă nu-l iert pe Meme Stoica, atunci l-am minţit pe Dumnezeu. Acum dau ordin să i se dea bilete lui Meme. Probabil că e o răutate de-a lui Valeriu Argăseală."
Gigi Becali
patron Steaua

Gigi Becali: „Meme e un travestit"

Gigi Becali şi Mihai Stoica s-au certat ca la uşa cortului acum câteva luni. „Du-te dracu' de zdreanţa naibii, că poate vin acolo în emisiune! Eşti cel mai mare nenorocit, un travestit", i-a spus Becali. „Cioban opărit, taci din gură! Ia un calmant şi revino-ţi!", a replicat Stoica.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite