Gigi îl sperie pe Moraes

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brazilianul a cerut 300.000 de euro. Pentru a-i forţa mâna, Becali a ameninţat că va aduce un alt atacant recomandat de Olăroiu. Finanţatorul roş-albaştrilor s-a înţeles cu Pădureanu, însă s-a lovit de o nouă problemă: salariul pretins de Moraes e de două ori mai mare decât ce oferă Steaua.

Transferul lui Junior Moraes la Steaua părea ca şi făcut, ieri-dimineaţă. Apropiaţi ai lui Becali au luat legătura cu Jean Pădureanu, care şi-a dat acordul de principiu pentru perfectarea mutării în schimbul sumei de un milion de euro. Astfel, latifundiarul a trecut la negocierile directe cu atacantul de 24 de ani al Bistriţei. „Cu Jean Pădureanu mă înţeleg, cred că-l aducem pe Moraes până în al doilea cantonament", anunţa, triumfător, latifundiarul la prânz.

Discuţiile s-au împotmolit însă în momentul în care Gigi Becali a intrat în legătură directă cu Junior Moraes. „Am vorbit cu el şi mi-a transmis pe mail că vrea 300.000 de euro pe an, 300.000 la semnătură şi că nu vrea contract pe cinci ani, ci doar pe trei", a explicat finanţatorul din Ghencea. Iritat de pretenţiile brazilianului, Becali a anunţat că afacerea va pica! Apoi, a afirmat că nu-l mai vrea pe Moraes fiindcă Olăroiu, antrenor cu care s-a întâlnit ieri, i-a propus un atacant arab valoros, care ar veni în Ghencea, gratis, pentru şase luni, sub formă de împrumut. Totuşi, se pare că acest anunţ al lui Becali e doar o strategie menită să-i forţeze mâna lui Moraes să semneze cu Steaua.

Dembele şi Costea, variante de rezervă

Dacă nu se va înţelege cu vârful Bistriţei, Becali are şi câteva variante de rezervă. Garra Dembele, atacantul lui Levski, şi Mihai Costea, de la Craiova, sunt principalele ţinte ale roş-albaştrilor, în cazul în care Moraes va refuza oferta lui Gigi. „Vom mai aduce fotbalişti. Întărim lotul la fiecare plecare", a mai spus patronul formaţiei din Ghencea.

Onofraş, la Chiajna

Până să găsească înlocuitori pentru Stancu şi Kapetanos - ultimul tocmai şi-a reziliat contractul -, roş-albaştrii au mai pierdut un atacant. Onofraş va părăsi şi el echipa din Ghencea, urmând să se întoarcă la Unirea, club care a fuzionat cu Concordia Chiajna. 

“Nu-l vreau pe Moraes dacă nu-mi respectă condiţiile. Oli îmi aduce un atacant arab, gratis, ca împrumut pe şase luni. Arabii vor să‑şi promoveze jucătorii în Europa."

Gigi Becali  patron Steaua

Dragomir confirmă: „E strategie“

Nici preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, nu crede că patronul Stelei a renunţat la Moraes în favoarea unui fotbalist arab. „Crede cineva că ce spune Gigi Becali e adevărat? Astea sunt strategii de-ale lui ca să-l facă pe Moraes să accepte. Păi, un fotbalist mai bun ca Moraes costă 20 de milioane de euro. Pe Lăcătuş îl doare în pălărie de ce zice Gigi, el vrea jucători de valoare. Oricum, Marius este un mare antrenor, indiferent de ce zice lumea. O să vedeţi voi că aşa e. Şi cu lotul ăsta termină pe unul dintre primele trei locuri“, a spus Dragomir.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite