Gigi îi oferă Steaua lui Piţi de ziua lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Becali i-a propus fostului selecţioner, care împlineşte astăzi 54 de ani, să preia echipa din vară. Piţurcă ar avea 1 milion de euro primă de titlu şi 300.000 de euro salariu. Piţurcă a cerut timp pentru a analiza oferta, însă Gigi Becali crede că va reuşi să-l convingă pe prietenul său să se reîntoarcă în Ghencea: „Îi dau un milion de euro dacă ia titlul“.

Gigi Becali încearcă să-l convingă cu orice preţ pe Victor Piţurcă să se reîntoarcă pe banca Stelei, după şase ani.Fostul selecţioner a ajuns în jurul prânzului la reşedinţa latifundiarului din Aleea Alexandru, dar s-a întâlnit cu Gigi Becali abia peste o jumătate de oră, întrucât patronul Stelei s-a întors chiar ieri-dimineaţă de la Bruxelles.

"Piţurcă este prietenul meu, a venit doar să bea o cafea, pentru că Steaua are antrenor. Nu cred că o să mai beau cafele şi cu alţii, pentru că sunt oameni care nu mai vin la a doua cafea, dacă te-ai întâlnit şi cu alţii. Sunt unii foarte orgolioşi", a spus misterios Becali la intrarea în clădire.

După cinci ore de negocieri intense, la care a luat parte şi fostul impresar Ioan Becali, latifundiarul din Pipera a mărturisit însă pe şleau cum încearcă să-l convingă pe Piţurcă să revină la Steaua. "Mai fac eu transferuri? De acum, antrenorul răspunde, pe mine nu mă mai interesează.

Eşti plătit în funcţie de rezultate, iei campionatul, ai un milion de euro primă. Nu iei, nu iei primă. Tu faci transferuri, tu faci tot. Şi salariul va fi unul bun, de 300.000 de euro pe an. Gata, eu nu mai fac nimic, pac cravata la gât, batista la piept, la meci, şi cu asta basta. Nu mai zic nimic, nu mai am treabă cu fotbalul. Oricum, n-a fost nicio negociere, dar, după cum a decurs discuţia, simt că va veni la Steaua în proporţie de 100%", a explicat Becali.

Piţi şi-aduce colaboratorii săi

În cazul în care va accepta oferta patronului Stelei, Piţurcă va ocupa postul de manager general al clubului, urmând ca mai vechii săi colaboratori, Gabriel Boldici şi Marian Lupu, să facă parte din staff. "E posibil să vină cu trei-patru foste glorii ale Stelei, chiar şi un preşedinte", a mai spus Gigi Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite