Gigi destramă Rapidul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza unui scandal provocat de patronul stelist, preşedintele giuleştenilor, Dinu Gheorghe, a cedat nervos şi a anunţat, în mod public, că vrea să plece.

Rapid bate, dar „fierbe"! După victoria cu CS Mioveni, 4-0, la club s-a declanşat un scandal la fel de mare ca proporţiile scorului. Totul a plecat după ce Gigi Becali i-a ironizat pe giuleşteni. „Dacă în meciul cu Steaua, Surdu o să ne dea gol, atunci eu îmi tai capul", a spus latifundiarul despre derby-ul Rapid - Steaua, programat etapa viitoare, la data de 24 octombrie. Replica giuleştenilor a venit din partea preşedintelui Dinu Gheorghe, tot sub forma unei ironii: „Aşa a zis Gigi? Decât să-şi taie capul, mai bine taie o oaie".

Această afirmaţie l-a scos din sărite pe finanţatorul Stelei. El s-a dezlănţuit şi l-a desfiinţat pe „Vamă". „Dinu Gheorghe e sclavul lui Copos. Vorbeşte ca un vagabond. E un om care a căpuşat pe toată lumea. E un nesimţit că stă la Rapid la cât îl înjură pe Copos pe la spate. Dacă mi-a transmis să tai o oaie, atunci aşa o să fac, dar să sugă şi el mielul", a spus Gigi Becali. Deşi era de aşteptat să-i ia apărarea angajatului său în disputa cu un rival, George Copos a declarat că nu vrea să comenteze incidentul. Patronul Stelei a pus gaz pe foc şi a explicat de ce: „Chiar Copos mi-a cerut să-l pun la punct pe Dinu Gheorghe".

Demisia l-ar costa 400.000 de euro

Tăcerea lui Copos şi dezvăluirea făcută de Becali l-au enervat şi mai rău pe preşedintele Rapidului. „Îmi pare rău că am intrat într-un dialog cu domnul Becali. Trebuia să-i răspundă cineva pe măsura dumnealui, adică domnul Copos. Dânsul nu vrea să comenteze? Înseamnă că domnul Becali a avut dreptate şi sunt o slugă la dispoziţia patronului", şi-a început discursul Dinu Gheorghe.

Apoi, a trimis „săgeţi" spre şeful său: „Dacă domnul Copos are nemulţumiri, să-mi spună în faţă, ne strângem mâinile şi mergem fiecare pe drumul lui. N-am ţinut eu de scaune mai mari, dar acum...", a spus „Vamă". Acesta a detaliat condiţiile în care ar putea părăsi Rapidul: „Eu nu pot să-mi dau demisia, fiindcă atunci ar trebui să plătesc 400.000 de euro despăgubiri. Dar dacă vom încheia raporturile pe cale amiabilă, atunci nu dau niciun ban, dar nici nu primesc".

"Copos n-are încredere deloc în Dinu Gheorghe. Îl verifică inclusiv la cheltuieli mici, fiindcă îi e frică să nu fie furat. Copos se interesa la mine de costurile cantonamentelor, ca să-l verifice pe «Vamă».''
Gigi Becali patron Steaua

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite