Gigi a scăpat de un Costea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fraţii Florin (stânga) şi Mihai Costea erau socotiţi  oamenii problemă de la Steaua
Fraţii Florin (stânga) şi Mihai Costea erau socotiţi oamenii problemă de la Steaua

Becali l-a gonit pe Florin, cel mai mare dintre fraţi, de la echipă. Următorul pe listă: Mihai.

Nu a durat aventura lui Florin Costea la Steaua. Venit vara trecută din postura de jucător-vedetă, fostul atacant al Craiovei a fost încă una dintre dezamăgirile pe care le-au trăit roş-albaştrii în ultimii ani în ceea ce priveşte transferurile.

Florin a venit liber de contract după dezafilierea Universităţii, încasând doar o primă de instalare. A urmat o perioadă de acomodare lungă cât un sezon. Venit după o accidentare gravă, Florin Costea a fost tratat cu mănuşi de toţi antrenorii care s-au perindat pe la Steaua, prestaţiile lui fiind însă aceleaşi: modeste.

În vară, înaintea cantonamentelor de pregătire, şi-a manifestat intenţia de a pleca, dar nu a avut nicio ofertă. Acum, Gigi Becali a încercat să-l introducă într-o tranzacţie cu Florian Walter de la Petrolul, iar când atacantul de 27 de ani a refuzat, patronul Stelei a explodat: „Are ceva la cap. După ce a luat de la mine vreo 300.000 de euro, mai vrea şi de la Walter şi el a driblat fotbalul. Dacă nu vrea să plece, îi dau amendă de 30%  din salariu şi îl ţin numai în tribună".

A renunţat la bani ca să plece

Cel mai mare dintre fraţii Costea n-a mai rezistat nici el în faţa unor asemenea ameninţări şi a anunţat că renunţă la banii pe care-i mai avea de luat de la Steaua, 100.000 de euro, numai să plece, astfel că şi-a reziliat contractul şi va semna din postura de jucător liber cu Petrolul Ploieşti. „Mă bucur că am scăpat, avea comportament de escroc, nu mai puteam cu el. Bine că am scăpat. A luat 300.000 în şase luni şi a plecat. Walter a zis că vrea să-l ia, dacă nu se duce la Petrolul, nu-l mai ia nimeni, cine să-l mai vrea? El se supără când câştigă echipa că nu a jucat el. Am început să fac curăţenie la echipă", au fost cuvintele de despărţire ale lui Becali.

Următorul pe lista lui Gigi e fratele mai mic al lui Florin, Mihai, în vârstă de 24 de ani. „Vreau să scap şi de el, dar nu vrea să-l ia nimeni împrumut, chiar dacă îi plătesc eu jumătate din salariu", a spus Becali, care nu vrea să-l cedeze gratis pe „Nilă" pentru că încearcă să-şi recupereze ceva din cele 1,4 milioane de euro pe care le-a plătit pentru el lui Mititelu.

31 de meciuri a jucat Florin Costea pentru Steaua în Liga 1, marcând doar 2 goluri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite