Gigi a sărit gardul ca să intre la oficială!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Latifundiarul din Pipera şi ceilalţi oficiali ai Stelei n-au avut parte de o primire prea plăcută la Vaslui.

„Paznicii nu ne-au dat voie să intrăm cu maşinile în parcarea stadionului! Am vrut să plec, dar apoi m-am gândit că am bătut degeaba atâta drum. Apoi, am vrut să stau la peluză şi nu mă lăsau, a trebuit să luăm bilete.

M-am mirat că s-au comportat aşa, dar ce voiaţi, să mă bat cu cei de la poartă? Probabil a fost o neînţelegere. L-a sunat Porumboiu pe Argăseală să mergem la oficială, dar un paznic nu ne lăsa să trecem şi am fost nevoit să sar gardul! Până la urmă, situaţia s-a calmat, a venit cineva să ne ia de acolo. Totuşi, eu îl voi trata pe Porumboiu şi mai bine decât l-am tratat până acum când a venit în Ghencea", a povestit Gigi Becali.

L-a sunat Borcea

Acesta a fost încântat de jocul echipei. „Asta e Steaua pe care o visam! 3-0, tika-taka se întoarce. Să ştiţi că m-a sunat Borcea după meci şi m-a felicitat. Mi-a zis: «Gata, naşule, noi doi ne batem la titlu până la final». Are dreptate. Va fi frumos să vedem cum Steaua şi Dinamo se vor lupta pentru câştigarea campionatului", a declarat patronul roş-albaştrilor.

Ilie Dumitrescu îi fură banderola lui Bănel

Steaua îşi schimbă căpitanul după patru etape în care banderola a stat pe umărul lui Nicoliţă (foto), cel mai vechi jucător din lot. În vară, Piţurcă hotărâse ca „Jardel" să fie liderul din teren, iar Surdu şi Kapetanos să fie variantele de rezervă. Accidentat, Nicoliţă n-a făcut deplasarea la Vaslui, iar Dumitrescu s-a decis să-i dea banderola lui Tănase. Gigi Becali a spus că tehnicianul vrea ca Tănase să rămână căpitan chiar şi după revenirea lui Nicoliţă.

„Probabil că pe Tănase îl consideră cel mai bun din lot şi d-aia l-a pus căpitan. Mi-a zis că va da banderola unui jucător pe care să-l vindem apoi cu bani mulţi. De acum înainte aşa va fi, mi-a zis Ilie că Tănase şi Stancu vor fi primii căpitani din Ghencea", a dezvăluit latifundiarul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite