Gigi Becali visează iar: „Vreau Liga Europa!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adevăratul Gigi Becali s-a întors! Deşi a spus că va fi mai ponderat în declaraţii şi că nu va mai pune presiune pe echipă şi pe antrenori, patronul Stelei a luat-o razna după prima victorie.

Ieri, latifundiarul a ieşit din nou la rampă cu un discurs pompos. Entuziasmat de jocul formaţiei sale în partida cu „U" Cluj", Gigi Becali îşi vede deja echipa în fazele finale ale Ligii Europa! „Anul ăsta, mă interesează competiţia. Vreau să jucăm finala şi să ne pregătim pentru Liga Campionilor. Vreau, de fapt, toate trofeele: Cupă, campionat şi Liga Europei", a anunţat Becali.

Finanţatorul roş-albaştrilor s-a transformat, brusc, într-un suporter şi al celorlalte echipe româneşti din cupele europene. „E prima dată în viaţa mea când am emoţii pentru toate formaţiile noastre, pentru că, la coeficienţi, suntem pe locul 13. Trebuie neapărat să ne rugăm pentru Dinamo, Urziceni, CFR, Vaslui, pentru toată lumea.

Nu ţin cu ei, ci cu mine, pentru că, dacă nu vom avea rezultate în Europa, poţi lua titlul în România şi să nu mai intri direct în grupele Ligii Campionilor", a mai spus Becali. Patronul Stelei s-a referit şi la meciul Universitatea Craiova. „O să am emoţii cu Ştiinţa, pentru că va fi primul meci acasă. Stadionul va fi plin, nici nu mai ţin minte de când n-am mai avut stadionul plin", s-a entuziasmat finanţatorul bucureştenilor.

Alte „perle" marca Becali

- Bergodi e un Beethoven al fotbalului! Va face din Steaua un fel de Arsenal.
- Am dat o lovitură aducându-l pe Stoichiţă. Are o inspiraţie fantastică!
- Hagi o să ajungă un antrenor mare! De la Steaua o să plece ca să antreneze fie Barcelona, fie Real.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite