Gigi Becali spune că Steaua va reveni în Ghencea la primăvară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că gruparea "roş-albastră" va reveni, începând din retur, pe arena din Bulevardul Ghencea, în luarea acestei decizii un rol important avându-l dorinţa jucătorilor.

"Arena Naţională îţi dă senzaţia de mare echipă, de mare patron. Trebuie totuşi să ţin cont de jucători, de tradiţie. Nu pot să fac tot ce vreau eu, toată lumea zice că acolo e casa Stelei. Trebuie să ţii cont de părerea fanilor, dacă ar fi după mine am rămâne pe Naţional Arena. Ce rost are să mă întorc acum, să plătesc gaze şi curent toată iarna? Ne întoarcem la primăvară", a spus Becali, la GspTV

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, la 25 noiembrie, după prezentarea "identităţii vizuale a finalei" Ligii Europa, programată în 9 mai 2012, la Bucureşti, că a stabilit cu şefii de cluburi să se oprească meciurile la finalul lunii februarie în vederea schimbării gazonului de la Arena Naţională.

Steaua a jucate meciurile de pe teren propriu din acest sezon pe mai multe arene din ţară după ce Becali a intrat în conflict cu conducerea MApN din cauza chiriei Stadionului Steaua, pe care finanţatorul o consideră ridicată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite