Gigi Becali nu renunţă la Wesley: „Acceptă oferta, îl iau!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wesley e dorit de granzii Ligii I
Wesley e dorit de granzii Ligii I

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, şi-l doreşte enorm la echipă pe brazilianul Wesley. Chiar dacă mai mulţi oameni din anturajul lui i-au transmis că Steaua are jucători mai buni decât atacantul Vasluiului, patronul roş-albaştrilor nu se lasă.

Dacă pe la prânz afacerea Wesley la Steaua părea a fi căzut, negocierile dintre cele două părţi sunt în plină derulare în acest moment. Brazilianul şi-a trimis impresarii pentru a discuta cu Becali. „Mai am doi ani de contract cu Vasluiul, dar dacă impresarii mei ajung la un acord cu Gigi Becali atunci voi merge la Steaua. Dacă nu, rămân la Vaslui“, a spus atacantul, al doilea cel mai prolific din Liga I.

Becali a recunoscut că n-a renunţat la ambiţia sa de-al transfera pe Wesley, asta în ciuda faptului că a fost bombardat din mai multe părţi cu ideea că Steaua aree atacanţi mai buni decât jucătorul Vasluiului. „Astăzi au venit mai mulţi oameni la palat si mi-au spus ca nu am nevoie de Wesley, pentru ca Steaua are atacanti mai valorosi. Eu i-am facut o oferta, daca vrea sa o accepte, bine, daca nu, nu mai vine. I-am propus 300 de mii la semnatura, si 120 de mii salariu“, a spus Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite