Gigi Becali anunţă iar supremaţia Stelei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambiţionat de succesul Oţelului, Gigi Becali anunţă o campanie furibundă de transferuri pentru a fi sigur că va lua campionatul în sezonul următor.

„La anul nu-mi fac nicio problemă că nu iau campionatul. Bine, o să mai iau nişte jucători. Am mai bătut palma cu doi jucători, dar nu sunt din România. Nu pot să discut acum. Sunt aduşi de MM Stoica, eu nu-i cunosc pe jucătorii ăştia. Acum să ia MM campionatul şi o să spun şi despre el că e cel mai bun. MM e impresionat de aceşti jucători, unul e atacant, unul e mijlocaş. Dar voi mai aduce jucători şi din campionat. Voi face o selecţie şi cei mai buni vor veni la Steaua", a declarat patronul Stelei.

Până la anul, Steaua trebuie să câştige meciurile cu FCM Târgu-Mureş şi CFR Cluj pentru a fi sigură de participarea în Liga Europa. Din păcate pentru bucureşteni, în această seară vor da peste o echipă care nu a mai pierdut de şase etape. Trupa lui Sabău a înregistrat patru victorii şi două rezultate de egalitate, în ultimele şase partide. Mai mult, FCM-ul a terminat la egalitate atât pe terenul Rapidului, scor 1-1, cât şi pe cel al Timişoarei, scor 0-0. Ultima dată când roş-albaştriu au rămas în afara cupelor europene a fost la finalul sezonului 2001-2002, când antrenorul echipei era Victor Piţurcă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite