Gigi Becali a negociat cu Marian Iancu pentru Pantilimon şi Bourceanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei a declarat că ar fi dorit să-i transfere în Ghencea pe mijlocaşul Bourceanu şi pe portarul Pantilimon, ambii de la FC Timişoara, dar negocierile cu Marian Iancu s-au împotmolit la capitolul bani.


"Pentru Pantilimon cerea 2,5 milioane de euro. Nu dau banii ăştia pentru el. Tătăruşanu e peste Pantilimon", a spus Gigi Becali la Sport.ro, precizând că Pantilimon ar fi fost o soluţie doar dacă Tătăruşanu ar fi plecat de la Steaua în această vară. "Am avut o ofertă de la Napoli pentru el de 2,2 milioane de euro, dar nu mi-a convenit. Poate dacă ofereau trei milioane, mai discutam", a precizat Becali.

"Pentru Bourceanu i-am dat lui Iancu 600.000 euro, el mi-a cerut 800.000 plus TVA, eu am zis 700.000 euro, el mi-a spus că să-i dau banii in tranşe! Eu i-am spus că nu vreau să platesc în tranşe! Eu dau toţi banii jos!", a completat Gigi Becali în legătură cu interesul pentru Bourceanu.

Gigi Becali a comentat şi posibilul transfer al lui Bănel Nicoliţă la Samsunspor, în Turcia. "Am dat o hârtie pe 10 zile ca Bănel să plece! Cine dă 700.000 euro pentru el poate să-l ia. Au trecut 3 zile, mai sunt 7!", a spus finanţatorul roş-albaştrilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite