Gigi Becali a donat 500 de euro Catedralei Mitropolitane din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de două ore şi jumătate, patronul Stelei s-a deconectat de miza partidei de aseară, CFR – Steaua, şi a participat la liturghia duminicală de la Catedrala Mitropolitană.

Alături de Valeriu Argăseală, acesta a intrat în biserică, în timp ce Basarab Panduru şi Mihai Stoichiţă au ascultat slujba de afară.

Dacă în timp ce se afla înăuntru, nu a atras privirile curioşilor, la ieşire, Gigi a fost asaltat de zeci de admiratori: „Pot să număr pe degete de câte ori m-am rugat la biserică să câştig un meci, dar de data aceasta am făcut‑o. Am spus Doamne, ajută-mi, slăveşte-mă pentru că duşmanii mei s-au întărit mai mult decât mine", a spus Becali, care nu a dorit să vorbească prea mult despre fotbal deoarece „îl cuprinde o stare de bine".

Sute de oameni au aşteptat ca latifundiarul să iasă din biserică pentru a-l vedea de aproape. A fost extrem de solicitat pentru autografe şi fotografii, dar în cele din urmă a cedat, nemaiavând răbdare. „Îmi plac foarte mult oamenii de la Cluj. Sunt buni, sufletişti. Îi iubesc pe toţi clujenii, chiar şi pe maghiari, şi pe judecători", a spus Becali, spre amuzamentul oamenilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite