Gigi Becali : „Îl distrug pe Marian Iancu!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La o zi după ce a lansat un atac dur la adresa liderului Oţelul, Gigi Becali a pus tunurile pe ocupanta locului secund, Poli Timişoara. Patronul Stelei le promisese „studenţilor“ de la Sportul prime consistente ca să-i încurce pe timişoreni, aşa că şi-a găsit cu greu cuvintele după victoria „violeţilor“ din Regie.

„Cei de la Sportul sunt proşti de-a dreptul...În loc să facă 3-2...Să ai un corner şi să iei apoi gol pe contraatac, e ceva...Oricum, vom face toate demersurile necesare pentru a vedea dacă Timişoara poate primi licenţa sau nu!", a declarat Becali.

Acesta a sărit apoi la beregata lui Marian Iancu. „Îi transmit să nu mai atace echipele, pentru că şi noi ne vom apăra. Eu în opt ani de zile am mai multe performanţe istorice decât are Poli într-o sută de ani! Dacă mai continuă cu jignirile, lupt şi eu cu toate armele şi, dacă mă pun pe el, îl distrug definitiv. O să mai auziţi de Iancu cum auziţi acum de Sechelariu, care mai dă câte un interviu şi mă denigrează. Apa trece, pietrele rămân, iar eu sunt o stâncă", a adăugat europarlamentarul. Latifundiarul din Pipera a susţinut că Marian Iancu i-a dat 300.000 de euro directorului general al celor de la Oţelul, Marius Stan, când s-a făcut transferul lui Alex Bourceanu, fără ca banii să mai fie trecuţi şi în acte.

„Vreau să-l scot definitiv din fotbal"

„Marian Iancu a început să se ia acum de Marius Stan şi spune că s-a aliat cu mine. Îl ameninţă că se autodenunţă pentru cei 300.000 de euro, bani pe care Stan i-a băgat în buzunar. În loc să zică mersi că a luat un jucător mai ieftin, el se foloseşte de astfel de tertipuri murdare. Un astfel de om e acest  Iancu. Tocmai de aceea, mi-au propus să-l scot definitiv din fotbal. Nu mai vreau să mai auziţi de acest individ", a mai spus Becali.

Galamaz, trecut pe linie moartă 

Galamaz (dreapta) prinde din ce în ce mai rar echipa  Foto: Marian Iliescu



De la venirea lui Sorin Cîrţu, unul singur dintre cei cinci fundaşi centrali ai Stelei n-a jucat deloc: George Galamaz (30 de ani). Portughezul Geraldo Alves e titular indiscutabil, Valentin Iliev e apreciat de către patron, Novak Martinovici e preferatul lui „Sorinaccio" încă din perioada când amândoi activau la Pandurii, iar Florin Gardoş a jucat mai mult ca mijlocaş la închidere.

N-a convins la nicio echipă mare

În aceste condiţii, fostul căpitan al Unirii Urziceni este nevoit să se mulţumească cu rolul de eternă rezervă. Singurul care-l mai susţine pe fundaş este managerul general, Mihai Stoica, însă chiar şi aşa, veteranul are şanse extrem de reduse să mai prindă prima echipă. Deşi a jucat la toţi cei trei mari granzi bucureşteni, George Galamaz n-a făcut mulţi purici nicăieri, singurele formaţii la care a avut evoluţii foarte bune fiind Sportul Studenţesc şi Unirea Urziceni.

În Giuleşti, Gala a ajuns la începutul anului 2004 şi a plecat după numai şase luni şi 11 partide jucate. S-a transferat apoi la Dinamo, însă şi aici a alternat meciurile de la prima echipă cu cele de la Dinamo II, din cauza inconstanţei sale. Nici în Ghencea n-a reuşit să se impună, el bifând până acum doar trei apariţii în Liga I!

"Cred în continuare că George Galamaz este unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din Liga I."
Mihai Stoica
manager general Steaua

3 selecţii a bifat George Galamaz la echipa naţională.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite