Gigi Becali, din nou în atenţia Fiscului. Transferul lui Mihai Costea ar putea pica!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful Fiscului din Oltenia, Eugen Călinoiu, a declarat că LPF nu ar trebui să-i dea undă verde lui Mihai Costea să joace în Ghencea. Motivul? Adrian Mititelu are sechestru obligatoriu asupra drepturilor federative ale tuturor jucătorilor, deoarece nu şi-a achitat datoriile la stat.

Deşi a încercat să-i facă un bine patronului Universităţii Craiova, Gigi Becali s-ar putea să aibă din nou probleme cu legea, pentru că este bănuit că a virat într-un alt cont faţă de cel al Ştiinţei banii pe Mihai Costea.

"Un lucru este sigur, fotbaliştii Universităţii Craiova nu pot fi vânduţi până când noi nu ne recuperăm datoriile de la club. Steaua a făcut o greşeală dacă a virat banii pe Mihai Costea. Să presupunem că nu a ştiut, dar Liga sigur ştia că noi avem de recuperat foarte mulţi bani. Liga nu poate să elibereze cartea verde a acestui jucător decât după ce primeşte eventualul acord al celui care a depus sechestrul pe contul clubului respectiv. Craiova poate vinde jucători doar cu acordul nostru, iar noi nu l-am dat", a spus Călinoiu în Gazeta de Sud.

Acesta a mărturisit că nu ştie în ce cont au ajuns banii viraţi de Gigi Becali în urma transferului lui Mihai Costea în Ghencea. "Nu ştiu în ce cont au fost viraţi banii aceia şi de către cine", a încheiat directorul Fiscului doljean, conform Prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite