Gigi Becali, acuzat de o fostă glorie: "Steaua şi-a pierdut identitatea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă sezonul Ligii I este aproape de a începe, Steaua nu ştie încă sigur unde îşi va disputa meciurile de pe teren propriu până la finalizarea Naţional Arena.

Cea mai probabilă variantă pare să fie Constanţa. Tudorel Stoica critică debandada care există în acest moment la club şi precizează că este o mare greşeală mutarea echipei din Ghencea.

"Steaua de acum se confruntă cu cea mai mare problemă, nu are unde să joace, Steaua şi-a pierdut identitatea. E foarte dificil să joci în altă parte fiecare meci. Nu îl înţeleg pe Gigi de ce acceptă să dea 30.000 de euro pentru un meci pe Naţional Arena, în loc să plătească 50.000 de euro pentru toată baza de pregătire din Ghencea. Cea mai mare tragedie pentru Gigi ar fi să piardă brandul "Steaua". Probabil se va numi altfel" a spus Tudorel Stoica, potrivit prosport.

Fostul căpitan al Stelei crede că roş-albaştri vor disputa meciurile de pe Naţional Arena cu stadionul aproape gol.

"Steaua va juca pe Naţional Arena cu stadionul aproape gol. În schimb, cel de pe Ghencea este plin de glorie. Fotbalul şi spectacolul oferit de echipele româneşt este foarte slab, din această cauză şi spectatorii sunt din ce în ce mai puţini." a precizat Stoica.

Tudorel Stoica nu vede cu ochi buni aducerea de jucători noi la echipă, înainte cu câteva zile de reluarea campionatului, fiind foarte dificil ca aceştia să se integreze alături de ceilalţi colegi.

"E greu să aduci jucători noi la începutul campionatului şi să ai pretenţii să câştigi titlul." a mai spus fostul căpitan la Stelei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite