Gigi Becali: „Adio, Lăcătuş!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Latifundiarul din Pipera a plecat de la stadion imediat după golul lui Marian Cristescu şi a anunţat despărţirea de „Fiară“. „Nu mai pot să suport! Nu se poate să nu ai un şut pe spaţiul porţii, un corner...Dar, şi eu sunt dobitoc“, a fost concluzia trasă de Gigi Becali încă de la finalul primei reprize.

Gigi Becali îl aştepta de multă vreme la cotitură pe Marius Lăcătuş, iar înfrângerea de aseară a fost motivul perfect pentru ca latifundiarul să renunţe la serviciile tehnicianului de 47 de ani.  Latifundiarul s-a dezlănţuit pur şi simplu la adresa „Fiarei", susţinând totodată că Steaua nu mai are nici cea mai mică şansă de a câştiga campionatul.

„Nu se mai poate să ajungem pe primul loc, e departe de noi şi locul doi. Numai printr-un miracol am mai putea fi campioni. Dar de ce ar face Dumnezeu un miracol acum? Deci, la revedere campionat, aş fi nebun dacă aş mai afirma că luăm titlul. Oricum, cred şi eu că Marius Lăcătuş ar trebui să plece acum. Am vorbit şi cu Teia Sponte, mi-a spus şi el că fanii au aruncat cu bulgări în el, l-au înjurat, i-au cerut să demisioneze. Îi strâng mâna şi la revedere", şi-a început discursul finanţatorul roş-albaştrilor. 

Caramarin şi Iordănescu vor fi interimari

Gigi Becali a explicat şi care este soluţia sa de antrenor pentru finalul sezonului: „Fac şi eu ca şi cei de la CFR, aşa că vor rămâne Gabriel Caramarin şi cu Edi Iordănescu. Aia e, ce, credeţi că mai dăm bani acum pentru alt antrenor?!". Latifundiarul n-a uitat însă să critice nici jucătorii, ţintele sale fiind Burdujan şi Dică. „La fotbal, o singură piesă poate să strice angrenajul. Două piese îl distrug! Burdujan a distrus toată banda dreaptă, tot ce a primit a dat la adversar...Iar la finalizare se distrează Dică. L-am dat pe Dică pentru că ştiam de ce, ca să scap de el, şi uite ce se întâmplă", a tunat Becali.

„De ce nu joacă Maicon?"

„Eu nu-l ştiam pe Burdujan ăsta. Lăcătuş l-a vrut, iar Porumboiu râdea de mine când a aflat că vreau să-l aduc la Steaua! El nu vine deloc în spate, zici că e Rockefeller la New York. Iar pe Dică l-am luat pentru a lega vestiarul, pentru atmosferă. El avea să-mi dea 130.000 de euro şi m-am gândit să-l iau, că oricum nu-i plătesc niciun salariu", a continuat latifundiarul. „Am dat atâţia bani pe Maicon ca să stea pe margine? Vă întreb şi eu! Oricum, jucătorii nu vor mai avea 10.000 de euro pe lună, le dau 700 de euro, atât merită!", a conchis Gigi Becali.

"Bineînţeles că-i reproşez şi lui Mihai Stoica situaţia. A pierdut pariul cu Dică, iar în cazul lui Burdujan trebuia să-mi spună, ca manager, să nu-l iau."
Gigi Becali
patron Steaua

5 antrenori a avut Steaua în acest sezon: Piţurcă, Neagoe, Dumitrescu, E. Iordănescu şi Lăcătuş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite