Gigi Becali: „Steaua va avea un nou preşedinte!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Latifundiarul din Pipera a recunoscut ieri, în premieră, că postul pe care-l ocupă în prezent Valeriu Argăseală va fi dat altcuiva de managerul general Victor Piţurcă. Favorit este Emeric Ienei. „Piţurcă vrea să schimbe tot, iar eu îl las. Până luni îl vom prezenta oficial şi pe el”, a explicat Gigi Becali.

Gigi Becali a recunoscut că Victor Piţurcă se va implica şi în stafful administrativ şi va numi un nou preşedinte la Steaua, confirmând practic cele scrise în ediţia tipărită de ieri a cotidianului „Adevărul".

Mai citiţi şi:

Piţurcă întăreşte Steaua cu jucători de la Craiova. Gângioveanu, aşteptat în Ghencea

Gigi Becali: "Da, domne', Mutu e un golan!"

„Mai sunt câteva zile şi se reuneşte lotul, iar atunci veţi vedea cu toţii ce se întâmplă. Piţurcă face tot, el se ocupă şi de relaţia cu suporterii, dar şi de celelalte lucruri. Va fi şi un nou preşedinte la club, dar eu nu-l ştiu, Piţi are numele", a spus latifundiarul din Pipera.

Deşi are şi alte nume în minte, favoritul fostului selecţioner pentru funcţia de preşedinte este Emeric Ienei, antrenorul care a adus Cupa Campionilor Europeni în România.

„La Steaua va exista un proiect pe termen lung cu rezultate imediate. Piţurcă nu vrea nici prea mulţi bani de transferuri, a spus că nu mai lasă pe nimeni să-şi bată joc de Steaua când vine vorba de jucători. E foarte meticulos, nu se grăbeşte, va lua exact oamenii de care avem nevoie. Luăm totul de la zero, redeschidem şi Peluza Sud", a mai spus patronul roş-albaştrilor.

Argăseală nu e încântat de noua organigramă

Actualul preşedinte al grupării din Ghencea, Valeriu Argăseală, a declarat că abia aşteaptă să lucreze cu Victor Piţurcă, însă în realitate nu este prea încântat de venirea fostului selecţioner.

Argăseală este conştient că-şi va pierde complet puterea de decizie, fostul arbitru asistent urmând să revină la rolul de delegat al Stelei în relaţia cu LPF şi FRF, pe care-l deţinea şi până în 2007.

De altfel, Argăseală ştia că Gigi Becali începuse încă din iarnă discuţiile cu Victor Piţurcă, motiv pentru care şi-a permis să-l critice în acest retur pentru prima oară pe latifundiar.

„Nu e bine ce-a făcut patronul! Să discuţi despre jucători şi antrenori, să vorbeşti urât de ei cu patru etape înainte de finalul campionatului e inadmisibil!", a răbufnit Argăseală.

Argăseală la Steaua (2007-2010)

-nu a câştigat niciun trofeu
-a avut o relaţie foarte proastă cu suporterii, dar n-a fost iubit deloc nici de jucători
-vara trecută a condus, alături de „Mache" Ianuli, o campanie dezastruoasă de achiziţii: Tininho, Grzelak, Bibişkov

Cum arată organigrama gândită de Piţi

-Preşedinte: Emeric Ienei
-Director sportiv: Laurenţiu Roşu
-Manager general:
Victor Piţurcă
-Antrenor principal: Eugen Neagoe
-Antrenori secunzi: Gabriel Boldici, Martin Tudor
-Scouter: Gică Craioveanu
-Preparator fizic: Marius Dima
-Medic: Romeo Popescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite