Gigi Becali: "Steaua o va spulbera pe Dinamo! Ce, ei sunt Schalke ca să avem probleme?"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Războiul psihologic dinaintea derby-ului de mâine, dintre Dinamo şi Steaua, a început de mult, iar cel mai acid dintre toţi este, bineînţeles, Gigi Becali. Acesta crede că echipa sa va câştiga fără probleme în Groapă, deoarece câinii nu pot fi de valoarea echipelor din Liga Europa, cu care Steaua joacă de la egal la egal.

"Steaua o va spulbera pe Dinamo, veţi vedea. Păi, ce, ei sunt Schalke ca să ne pună nouă probleme?!", a declarat Becali.

Grigore: "Aceste declaraţii ne-au înrăit"

"Ne supermotivează aceste declaraţii. Ne-au înrăit în adevăratul sens al cuvântului şi ne dorim foarte mult să-i batem, să demonstrăm că suntem mai buni, că suntem lideri", a spus fundaşul lui Dinamo

"Nu contează locul în clasament, e derby-ul campionatului. Dacă vom câştiga ne vom face un cadou în primul rând nouă. Va fi cu atât mai bine dacă se va bucura şi domnul Borcea, care ştim că este alături de noi", a mai spus Grigore.

"Este derby-ul României, nu al campionatului. Toată lumea aşteaptă acest meci. Steaua este periculoasă, are jucători de valoare, chiar dacă în ultimele partide nu au avut evoluţii prea bune. Într-un derby nu mai este vorba despre goluri marcate, goluri primite sau de altceva, este vorba numai despre rivalitate, orgolii şi ambiţie. Sunt mai mulţi jucători care pot fi periculoşi la Steaua, dar pe teren, am spus, sunt doar orgolii şi ambiţie, echipa care va fi mai concentrată şi mai determinată va câştiga", a spus Rus.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite