Gigi Becali: „Nu vreau să fac puşcărie din cauza lui Balaj“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a spus răspicat că Steaua ăşi doreşte neapărat arbitri străini în acest retur de campionat. „Dacă nu în toate meciurile, măcar în cel cu Steaua şi cu CFR“, a spus Becali.

Scandalul iscat în jurul arbitrilor din fotbalul românesc capătă amploare de la o oră la alta. Ca de obicei, Gigi Becali nu putea sta deoparte în acest război al declaraţiilor. „Este foarte limpede. Steaua îşi doreşte arbitri străini în acest retur de campionat pentru că nu mai are încredere în cei români. Domne, eu am băgat milioane de euro în fotbalul românesc ca să mă fure unul ca Balaj sau ca Petrescu? Nu mai accept aşa ceva. Păi, ce vreţi, să mă duc la meciuri si să mă duc să iau arbitrul la bătatei? Să ajung să fac puşcărie? Crăciunescu s-a plâns că se simte umilit în ţara lui, nu? Da, eu de ce să fac închisoare din cauza asta?“, a răbufnit Becali.

Tot el a continuat: „Hai, la Steaua-Rapid nu, dar la Steaua-Dinamo şi la Steaua - CFR din ultima etapă, când pot juca cu titlul pe masă, nu vreau să fiu arbitrat de un Balaj sau de un Petrescu. A, să mă arbitreze Tudor şi este ok“.

Becali propune şo o soluţie pentru viitorul arbitrajului românesc: „Să ne lase pe noi acum cu arbitri străini şi el să pregătească terenul pentru sezonul viitor. Problema este că aceşti arbitri şi-au pierdut credibilitatea. Dar, nu este treaba noastră, ci a CCA+ului. La mine, dacă un jucător nu dă randament nu aştept soluţii de la Crăciunescu“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite