Gigi Becali: "Eu nu plătesc amenda. Pot să-mi dea şi 25 de ani suspendare, că nu mă interesează"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, vineri, că nu va plăti amenda în valoare de 15.000 de lei, dictată de Comisia de Disciplină a LPF, precizând că nu-l afectează în niciun fel suspendarea de două luni dictată împotriva lui.

"Nu mă interesează de suspendări. Mie poate să-mi dea suspendare şi 25 de ani, că eu nu mă duc la cabine şi nu mă interesează adunările lor. Nici n-am cum să mă duc eu la adunările lor, n-am nicio funcţie oficială. Şi dacă mă duc la cabine, ce-mi pot face? Că eu n-am nicio funcţie oficială. M-au suspendat de unde? M-au suspendat de la palat? Că eu tot în palat stau. Iar banii ăia nu-i plătesc eu. Şi n-au cum să-i oprească de la club că n-am relaţii cu clubul. Şi pe urmă mergem pe cale civilă, în proces", a spus Becali.

Becali a dorit să menţioneze că familia lui nu mai este afectată de articolele negative apărute despre el în presă. "Şi familia râde acum când vede ce se scrie în presă. Până şi mama, care îmi zicea înainte... Dar atâtea minciuni au fost, că nici pe mama nu o mai interesează când se spune ceva rău de mine. Îmi spune «Ai văzut ce au spus mincinoşii»", a relatat Becali.

Comisia de Disciplină a LPF i-a sancţionat, joi, în urma unui memoriu al CCA, pe oficialul rapidist Dinu Gheorghe şi pe Gigi Becali cu câte două luni de suspendare şi cu câte o penalitate de 15.000 lei, pentru declaraţii privind arbitrajul după meciul Rapid - Pandurii Târgu Jiu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite