Gigi Becali: „Dacă vreau, pierd eu trei milioane de euro şi îi încurc pe toţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali şi Dumitru Dragomir s-au contrat pe marginea vânzării drepturilor de televizare. Patronul Stelei s-a dezlănţuit asupra preşedintelui Ligii pentru că l-ar fi jignit pe Valeriu Argăseală.

"Dragomir, ăsta, merită bătut. Norocul lui este că sunt credincios. Parcă nu o scoţi la capăt cu el, este obraznic rău de tot“ şi-a început tirada finanţatorul Stelei. Becali a continuat atacaul: „De ce începe cu acuzaţii? El nu poate să facă bine cluburilor. Aţi ajuns la vorba mea, spuneam acum 4-5 ani că dacă mă ascultă pe mine, şi m-au ascultat, cluburile mici vor trăi din drepturile de televizare. Dacă nu făceam scandal nu se luau banii.
Binele pe care îl face Dragomir, Caietul de Sarcini, îl fac tot avocaţii mei. I-am zis că îi dau eu avocaţi. Eu fac bine cluburilor“.

Bossul din Ghencea susţine chiar că poate fi şi pionul principal în licitaţia pentru drepturile TV. „Poţi să iei şi jumătate din Liga I dacă nu e Becali. Pentru că nu ia nimeni drepturile TV dacă nu ia Steaua. Păi după ce că iei bani pe spatele meu, îl jigneşti pe Argăseală? Îi spui că nu are după ce bea apă? Cum să-l umililească pe Argăseală, să vină omul aproape plângând că l-a jignit. I-a zis că e prost, că nu înţelege? Dacă vreau îi încurc cu Caietul de Sarcini, pierd eu trei milioane de euro, dar le arăt că îi pot încurca. Pun piedică tuturor", a spus Gigi Becali la gsptv.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite