Gigi Becali: "Dacă Surdu dă vreodată gol împotriva Stelei, eu îmi tai capul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Romeo Surdu
Romeo Surdu

Înainte de meciul cu Sportul Studenţesc, Becali a promis că va intra în silenzio stampa şi, mai mult, se va spânzura dacă Steaua nu învinge, iar acum e gata de un nou "pariu cu viaţa". Gigi a aflat că Marius Bilaşco i-a transmis un mesaj de dragoste lui Lucescu Jr. din China şi spune că fostul atacant al Stelei e liber să urmeze drumul lui Romeo Surdu, care acum joacă pentru Rapid.

Becali e convins că un cuplu Bilaşco - Surdu ar reuşi să stabilească un adevărat record de ineficacitate la marea rivală şi spune că nu există nici cea mai mică posibilitate ca Surdu să înscrie în poarta Stelei în derby-ul din etapa următoare.

"Bilaşco a spus că vine şi pe jos din China ca să-l ajute pe Răzvan Lucescu să ia titlul? Poate să vina şi în mâini, că tot nu poate să ajute.

Dacă putea să ajute, îl ţineam eu, nu-l dădeam cu 50 de mii. Am dat pe el un milion şi l-am vandut cu 50 de mii...

Să-l ia, că l-a luat şi pe Surdu. Stai să mă gândesc pe cine mai dau afară ca să vină la ei... pe cine mai dau să se ducă la ţi...

Dacă Surdu dă vreodată gol împotriva Stelei, eu îmi tai capul. Păi ăsta dă un gol din an în Paşte", a declarat Becali pentru PRO TV, conform www.sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite