Gigi Becali: "Cu echipa asta nu avem şanse să ajungem în Liga Europa"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali spune că nu era interesat neapărat de cîştigarea trofeului în meciul de la Piatra Neamţ cu Oţelul, dar latifundiarul s-a declarat extrem de dezamăgit de faptul că lotul Stelei este încă lipsit de valoare.

"Credeţi că pe mine mă interesează Supercupa? A fost doar o chestie de demnitate, dar trebuie să ai valoare ca să-ţi menţii demnitatea. Nu concepeam să plec învins de la Piatra Neamţ. Am mizat pe faptul că o echipă precum Steaua, care a jucat semifinală de cupă europeană, are valoare să nu piardă Supercupa.

Atitidinea a fost, dar lipseşte valoare. Jucătorii şi-au dat viaţa pe teren, dar n-au putut. Eu pe cine să cert acum? Brandan, Rusescu şi Tatu au încercat să facă totul singuri săracii, că nu au primit mingi", a spus Gigi Becali la GSP TV, după care a completat:

"Ne trebuie 4-5 jucători şi cu asta basta. Chiar dacă e tîrziu, eu încerc să mai repar ceva. Cu echipa asta nu treci de playofful Europa League, nu există nici un fel de perspectivă. Nici la titlu nu se bate Steaua aşa. N-are şanse la podium! Noi cu Oţelul nici nu am intrat în careu, n-am avut nici o ocazie"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite