Gigi Becali: "Dacă Peluza Nord vrea să închid Peluza Sud, atunci o închid"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, este sigur că va lua campionatul, chiar dacă Steaua se află la trei puncte de liderul CFR Cluj

"Sunt sigur 500 la sută ca vom luat campionatul. Nu ne stă nimenui în cale, nici CFR-ul şi nici Urziceniul. De dinamo nici nu mai vorbesc", a declarat Becali la Sport.ro.

"Dacă Peluza Nord vrea să închid Peluza Sud, atunci o închid", a mai spus finanţatorul roş-albaştrilor. "Stoichiţă va fi antrenorul Stelei până la finalul campionatului. Tudose şi Petre Marin nu trăiesc nici o dramă. Chiar dacă am spus eu unele lucruri dar pe ei nu trebuie să-i intereseze. Tătăruşanu a apărat ca un tigru dacă l-am criticat. Sekely a ajuns numărul unu al Stelei după ce l-am criticat".

"Petre Marin e al meu şi eu al lui. Îl iau şi îl pup. Ştiu că pe Stoichiţă nu-i place să fie criticat în public, dar ce să fac, să mă cenzurez?"

Managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica a spus că Steaua este o echipă bună şi se aştepta la un rezultat bun la CFR Cluj. "Steaua este o echipă bună. Mă aşteptam de un rezultat pozitiv făcut de Steaua la Cluj. Ronny Levy este la fel de bun ca Protasov şi Zenga. Gazeta Sporturilor a spus o mare minciună cum că Becali a vorbit cu mine pentru o trecere a mea la Steaua din vară. Nu sunt interesat să revin la Steaua. Două echipe se bat pentru titlu: CFR şi Steaua, restul se bat pentru Liga Europa. Trăim în lumea glumelor lui Gigi Becali dar nu gust gluma aceasta cum că Steaua ar bate pe Unirea cu 72-0"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite