Gigi Becali: "Îl vreau pe Piţurcă! Tac un an,dar iau titlul!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iritat de remiza obţinută inextremis pe teren propriu cu Timişoara  şi de faptul că Steaua mai are şanse minime la titlu, finanţatorul Stelei a dezvăluit aseară că va încerca să îl readucă în Ghencea ca antrenor pe Victor Piţurcă.

"Îl vreau pe Piţurcă din vară, dar încă nu am negociat cu el. Oricum, deocamdată încă mai sunt şanse teoretice la titlu, aşa că dacă vom lua campionatul, Stoichiţă e posibil să rămână; nu vreau să vorbesc despre ce va fi de la vară, trebuie să mă consult întâi cu acţionarii, să văd ei ce părere au.", a spus Gigi Becali, la Telesport.

"Să vedem cu Piţi, că el este rigid, el o să vrea să îmi impună nişte reguli: să nu vorbesc cu presa, să nu mai critic public jucătorii. Dar ştiţi ceva, sunt dispus să tac un an de zile dacă îmi aduce titlul. Dacă el promite campionatul, îmi iau un baston şi o pălărie şi la ieşirea de la stadion o să le spun jurnaliştilor: "Vă salut, domnilor". Nu mai suport, vreau titlul, e de neconceput ca Steaua să nu ia campionatul 4-5 ani la rând", a completat Gigi.

Latifundiarul din Pipera a precizat că Steaua va face şi minimum trei tranferuri de marcă în vară pentru a redeveni o forţă pe plan intern şi în Europa.

"Staţi să vedeţi ce o să se întâmple de la anul, când nu o să mai mergem atât de multe echipe în Europa. Va fi foarte greu şi nu ştiu cine o să mai vorbească de performanţe, cine o să mai adune puncte. Doar Becali, Paszkany şi Porumboiu, poate. Ar mai fi Urziceniul, dar pe Mitică (n.r Dumitru Bucşaru) nu îl mai văd dispus să investească. S-a săturat şi eu îl înţeleg; dacă eram în locul lui, probabil că şi eu procedam la fel. Am şi discutat cu el să îmi dea 3-4 jucători din vară. Am bătut palma, o să vedeţi voi cum face Becali iar echipă la Steaua şi aduce glorie în Europa", a explicat finanţatorul ros-albaştrilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite