Gigi Becali: „Eu la Steaua nu angajez homosexuali“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali impune la Steaua propriile reguli
Gigi Becali impune la Steaua propriile reguli

Latifundiarul din Pipera nu pare deloc afectat de atenţionările primite din partea CNCD privind declaraţiile lui din februarie, când a spus că nu-l va transfera pe fotbalistul Ivan Ivanov, pe motiv că este homosexual.

„Vă jur că-i iubesc pe toţi oamenii la fel, indiferent de înclinaţiile sexuale, dar niciodată nu o să existe homosexuali la Steaua. Fac o sută de discriminări. Nu vreau să lucrez cu homosexuali, nu vreau să-i angajez la mine. Care e problema lor? Să nu-mi mai trimită mie ăştia cu discriminarea tot felul de hârtii, că le rup imediat", a tunat Becali.

Finanţatorul susţine că este interesat doar de legile divine. „Dacă era angajat şi îl dădeam afară când aflam că era homosexual, da, aveau dreptate. Dar eu la Steaua nu angajez homosexuali. Dacă se strecoară vreunul, fără să ştiu eu, nu-l mai dau afară, dar îl trimit la echipa a IV-a, că şi acolo avem nevoie. Eu mă ghidez după Sfânta Scriptură, nu după legile omeneşti. Alea ale lui Dumnezeu sunt mai importante", a concluzionat Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite