Gigi Becali: "Am fost cascadorii râsului!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali şi-a făcut "praf" jucătorii
Gigi Becali şi-a făcut "praf" jucătorii

Patronul echipei Steaua Gigi Becali a criticat extrem de dur jocul făcut de jucătorii din Ghencea la Târgu Jiu, cu Pandurii.

Gigi Becali a fost extrem de dezamăgit de jocul Stelei. "Vă dau cuvântul meu de onoare, sunt de atâţia ani în fotbal, dar aşa ceva nu mi s-a mai întâmplat! Să nu am nici un şut pe poartă! Eu nu mai înţeleg la ora asta ce este fotbalul! Am fost de cascadorii râsului, la Steaua nu se joacă fotbal, e circ! Să vedem partea plină a paharului, am luat un punct", a spus Gigi Becali la Premium Liga, la GSP TV.

Becali a făcut câte o caracterizare:

...despre Ifeanyi Emeghara: "Eu îl ştiam pe Emeghara pictor, meciul trecut a desenat pe teren, acum nu a fost bun nici de caricatură!"

...despre eliminarea lui Ovidiu Petre: "Ovidiu Petre a luat săracul roşu din cauza neputinţei echipei. El a jucat chiar bine! Vă daţi seama dacă l-au scos din sărite pe Ovidiu care e un băiat bun"

...despre Cristi Tănase: "Tănase parcă înota pe teren! Eu de înotători am nevoie?"

...despre Mihai Stoichiţă: "N-am ce să-i spun lui Stoichiţă. Trebuie să mă consult cu un specialist internaţional în antrenorat ca să văd ce a greşit Stoichiţă"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite