Gigi a început circul după prima etapă! Scoate trei jucători din prima echipă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Florin Costea, Rocha şi Dumitraş nu vor mai apărea în primul 11 după prestaţia slabă din partida de debut cu Chiajna, 1-0.

Finanţatorul Stelei a început recitalul la Steaua. El vrea să-i schimbe din atac pe Florin Costea şi Rocha şi nici fundaşul Dumitraş nu se simte prea bine pentru că, în opinia patronului, “e emotiv”. Gigi Becali a stat cu emoţii până la finalul partidei cu Concordia Chiajna, 1-0, mai ales că Steaua a câştigat cu un gol suspect. Nemulţumit de joc, finanţatorul a convocat o şedinţă cu Reghecampf şi Mihai Stoica pentru a remania lotul. “Am vorbit cu Reghe şi cu Meme…Nu vreau să mă mai bag, să dau telefoane, dar trebuie să facem o strategie, să curăţăm neghina de grâu, să vedem de ce am suferit, ce jucători merită sau nu să fie titulari”, a spus Becali.

Acesta a dezvăluit şi numele celor care nu vor mai fi în echipa de bază. “Nu vreau să-l demoralizez pe săracul Dumitraş, dar e emotiv şi marii fotbalişti nu au emoţii. L-am luat fundaş dreapta, nu atacant. O să rămână în lotul Stelei”, a explicat latifundiarul. Apoi, a continuat: “Florin Costea a intrat titular, am văzut despre ce e vorba, gata! Toate mingile pe care le-a avut Costea le-a pierdut. Nu poate suferi Steaua doar pentru a face experimente. L-am tot promovat, dar o să-l mai vedeţi când e Tănase suspendat. Iar, Rocha…Păi, dacă ratezi din cinci metri nu poţi câştiga meciuri”.

Nici arbitrul Robert Dumitru nu a scăpat de tirul lui Becali. “Vreau să-l atenţionez pe domnul Crăciunescu şi arbitrajul românesc. Am avut două lovituri de pedeapsă clare. Nu se poate să îţi baţi joc de Steaua în Ghencea, aşa cum făcea Balaj”, a mai spus acesta.

Nu pleacă de la Steaua decât mort

Enervat din cauza meciului cu Chiajna, stelistul a afirmat că se retrage de la echipă, însă imediat a revenit la sentimente mai bune. “Am vorbit la nervi. Nu concep să stau cu crucea în gură, că sunt om în toată firea, nu sunt copil să stau să număr secundele. Pentru ce dau milioane, să stau cu crucea în gură când joc cu Chiajna? Puiu Iordănescu mi-a spus că nu am voie să mă retrag pentru că moare fotbalul românesc, pentru că se vor retrage toţi, că ei vor concurenţă cu mine. Eu ies din fotbal la cimitirul Sfântul Ilie din Pipera, când mă va duce familia cu nepoţii şi strănepoţii. Eu doar atunci termin cu Steaua”, a afirmat Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite