Gigi nu se dezminte: "Nu îmi interzice nimeni să sun antrenorul. Cui nu-i convine, la revedere!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că rezultatul din partida cu Rapid, scor 1-1, contând pentru etapa a XXVIII-a a Ligii I, este unul echitabil, care avantajează ambele echipe în lupta pentru câştigarea titlului.

Întrebat care este cea mai periculoasă contracandidată la câştigarea titlului, Becali i-a indicat pe rapidişti, numindu-i pe aceştia, din nou, ţigani. "Rapid e cea mai periculoasă echipă acum, ţiganii... Dacă nu vreţi să daţi, tăiaţi", a adăugat Becali, care a admis faptul că Rapid a avut o lovitură de pedeapsă neacordată în finalul partidei în urma unui henţ al mijlocaşului Eric Bicfalvi.

Potrivit lui Becali, atacantul Mihai Costea este dintr-o lume a "cruzilor", făcând astfel referire la prietena fotbalistului, Daniela Crudu. "Mihai Costea atât poate, nu ai ce să îi ceri sau cum să te superi. Dacă nici din poziţia aia nu marchezi... L-a distrus. E pe altă lume, trăieşte în alte vise. El este în lumea cruzilor", a subliniat Becali.

Gigi Becali a negat faptul că l-a sunat pe antrenorul Mihai Stoichiţă în minutul 57 al partidei defăşurate pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu. "Nu l-am sunat pe Stoichiţă în timpul meciului, pentru că nu am numărul lui. Dacă e ceva, îl sun pe MM. Dacă vreau, sun când vreau şi fac ce vreau. Nu l-am sunat, dar dacă vreau să sun, sun. Nu este nici penal, niciun regulament sportiv nu interzice şi în nicio lege nu spune că un patron nu are voie să se bage la societatea lui. Nu îmi interzice nimeni, aşa că fac ce vreau eu. Cui îi convine, lucrează cu mine, cui nu-i convine, la revedere, dar nu am telefonul... Nu l-am sunat, dar de acum încolo o să iau telefonul şi o să-l sun. Tu nu-l cunoşti pe Becali, când te angajezi la el? Dacă ai acceptat, ce mai vrei? Nu există niciun antrenor care nu face cum vrea patronul, dar le e frică să recunoască", a mai spus Becali.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite