Gigi: „Dacă administrez eu, luăm campionatul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Latifundiarul din Pipera s-a lăudat că ar putea scoate echipa din criza de rezultate dacă s-ar implica efectiv în pregătirea jucătorilor pe care-i patronează. Steaua stă pe un butoi de pulbere cu o zi înaintea partidei cu FCM Târgu-Mureş, Lăcătuş fiind cel de-al treilea tehnician din acest sezon ameninţat cu demiterea.

„A început să-mi slăbească încrederea în Lăcătuş", repetă obsesiv Becali de când roş-albaştrii au pierdut meciul de acasă cu Gaz Metan Mediaş. Latifundiarul din Pipera a găsit totodată, în stilu-i caracteristic, o soluţie care să scoată echipa din criză.

„Mă gândeam că trebuie să-mi protejez investiţiile. Dacă mă apuc eu să administrez, luăm campionatul la pas, dar nu ştiu dacă mai am eu vârsta aia. Jucătorii vor sta mai mult prin cantonamente, ca să viseze numai fotbal. Mă gândeam cum ar fi dacă aş sta eu cu jucătorii, să dorm câteva zile cu ei în cantonament, să vorbesc cu ei", a explicat Gigi Becali.

Până ca patronul să-şi pună în practică ideea, Marius Lăcătuş a început şi el, în cel de-al treilea mandat la Steaua, să doarmă împreună cu jucătorii în cantonament, după ce în trecut prefera să plece acasă. Lăcătuş obişnuia atunci să-l lase la stadion doar pe secundul său, Ioan Naghi, care avea misiunea de a-i supraveghea pe fotbalişti. Schimbarea acestei strategii a fost însă influenţată şi de faptul că familia „Fiarei" e acum în Spania.

Obiectivul lui Lăcătuş: 10 puncte din 12

Marius Lăcătuş a dezvăluit care este obiectivul pe care trebuie să-l îndeplinească pentru a rămâne pe banca Stelei şi în retur. „Trebuie să acumulăm minimum 10 puncte pentru a mai putea spera la câştigarea titlului", a declarat tehnicianul de 46 de ani.

În acest moment, Steaua se află la 11 puncte în spatele liderului Oţelul şi mai are de jucat în campionat cu FCM Tg. Mureş, CFR Cluj, „U" Cluj şi Univ. Craiova în acest an, două etape din tur şi două din retur.

"Lăcătuş are deja destulă presiune pe el ca să îl mai deranjeze că stă Bölöni în tribună la meciul cu Tg. Mureş."
Helmuth Duckadam
preşedinte Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite