Gigi despre Olăroiu: "E mai bun ca Lucescu, îl ofertez până la scara avionului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali nu renunţă la Cosmin Olăroiu şi spune că-l va ruga să rămână la Steua până când antrenorul va ieşi din ţară.

"O să-l ofertez pe Olăroiu pînă la scara avionului. Şi în aeroport o să mă ţin după el. Azi l-am sunat de cîteva ori pe Oli, dar nu mi-a răspuns. Încă nu i-am oferta, dar nu renunţ aşa uşor la el", a spus Gigi Becali, care a şi detaliat motivele pentru care şi-l doreşte aşa mult pe Olăroiu:

"Sînt sigur că la anul voi fi pe o altă poziţie, că nu voi mai avea umilinţele pe care le-am avut, aşa că mai bine insist acum. Nu mi-e ruşine să insist aşa la Oli. Cu altcineva poate mi-era jenă, dar nu e cazul cu Olăroiu. Sînt convins că el este mai bun decît Mircea Lucescu, pentru că îl recomandă tinereţea. La ora asta nu avem un antrenor mai bun în ţară. Trebuie să te rogi de un om de valoare că să poţi să-l ai".

Becali vede un singur antrenor român care se ridică la nivelul celui ce a dus Steaua în semifinalele Cupei UEFA:
"E posibil ca Dan Petrescu să se ridice la nivelul lui Olăroiu. Timpul va arăta care dintre ei este mai bun. Eu nu vorbesc de alt antrenor pînă cînd vor fi 100% sigur că  Olăroiu nu rămîne. El şi-a riscat numele în aceste 3 săptămîni, că putea să nu ia Cupa. A venit aici fără nici un ban!"

Revenind la subiectul finalei Cupei, Gigi Becali nu a ezitat să arunce iar săgeţi în direcţia brigăzii de arbitri ce a oficiat la meciul cu Dinamo, declarînd la DigiSport Special:

"N-a văzut 7 cartonaşe galbene pe care trebuia să le dea la Moţi? Chiar nu le vezi? Avram nu putea să dea 11 metri pentru Dinamo în prelungiri, pentru că nu a fost. Dacă se întîmpla în minutul 30 sau 47 dădea penalty, dar nu poţi să iei o asemenea decizie în prelungiri. Oricum s-au dat prea multe minute de prelungire, 5. Eu ştiu că de obicei se dau 3, maxim 4. Arbitrii au greşit parcă voit. Oricum, departe de mine să spun că cei de la Dinamo ar fi aranjat ceva cu brigada de arbitri".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite