UPDATE GALERIE FOTO Becali: „Meme va rămâne prietenul meu. Va fi scouter la Steaua“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali, supărat
Gigi Becali, supărat

Este oficial. ŞI Mihai Stoica s-a despărţit de Steaua. Meme, care nu mai era agreat de absolut nimeni din interiorul clubului, cu excepţia lui Gigi, a plecat o dată cu Levy.

Urmăreşte o galerie foto, în Slideshow, de la Mogoşoaia, după ce Gigi Becali şi jucătorii Stelei s-au întâlnit cu Ilie Stan.

UPDATE 15.35. Gigi Becali a precizat că nu el l-a dat afară pe Mihai Stoica şi a explicat şi cum a decurs discuţia la finalul căreia cei doi s-au despărţit amiabil. „Sunt cu Meme în maşină, a venit la mine la Palat şi mi-a zis: «Pleacă Levy, rezultatele nu sunt bune. Plec împreună cu el, îmi asum răspunderea. Aşa cum m-am lăudat la rezultate, aşa o să plec acum». El nu e dorit de mai mulţi oameni din club şi a zis că nu mai vrea să rămână. Nu m-am opus de data ceasta, pentru că am înţeles situaţia. Asta este, el tot prietenul meu va rămâne. Oricum, l-am rugat să rămână un colaborator al clubului, un scouter, vom vedea“, a spus Becali. Deşi a fost cerut să intre în direct la GSP TV, Stoica a refuzat orice dialog.

UPDATE 13.42 Aproape fără nicio surpriză, nu numai Levy s-a despărţit azi de Steaua. El este urmat de managerul general Mihai Stoica. Meme s-a supărat deoarece Gigi Becali l-a adus la echipă pe Ilie Stan, fără să se consulte şi cu el.

Mihai Stoica a anunţat că nu va mai continua la Steaua. El va organiza, la ora 15.00, o conferinţă de presă în care-şi va prezenta motivele „rupturii“

UPDATE 13.36. Remiza de la Nicosia, dintre AEK Larnaca şi Steaua, scor 1-1, a produs un adevărat ţunami în tabăra roş-albaştrilor. După demisia lui Levy, urmează cea a lui Mihai Stoica. Potrivit celor de la www.gsp.ro, Stoica a fost demis de Becali. Latifundiarul, însă, nu recunoaşte, dar lasă de înţeles că Stoica nu va mai continua la Steaua: „Vă jur că nu l-am dat afară pe MM. E posibil ca el să fi plecat pentru că n-a venit la echipă. O să-l sun şi o să-l intreb ce se intamplă pentru că-mi este prieten", a spus Gigi Becali la Realitatea TV.

Ronny Levy este deja istorie la Steaua. Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, l-a „înţepat" pe antrenorul israelian. „E posibil să greşesc, dar cred că a fost lipsă de comunicare între antrenor şi jucători. Nu e posibil ca Steaua să joace atît de prost. Paradoxul e că nu câştigi meciuri, dar n-ai ce să le reproşezi jucătorilor. Ei alergau ca bezmeticii, n-aveau busola care trebuia să vină de la antrenor. Levy îmi mai cerea jucători, pe cine să mai aduc acum? Mai avea nevoie în atac? Avem trei atacanţi pe bancă! Mai trebuie ceva la mijloc? Păi el juca cu 5 mijlocaşi cu Larnaca! Acum eu să mai aduc alţi jucători? O să aduc de la Barcelona!", a spus Becali, la GSP TV.

Becali a spus că va participa şi el la antrenamente: „Dacă luam bătaie, dar jucam frumos, nu era niciun fel de problemă! S-a văzut că jucătorii noştri au calitate şi că nu pot să joace ca o echipă. Am crezut ca batem cu 3-0 sau 4-0 cu Larnaca, de-aia am zis ca n-are rost să mă duc. E bine că am venit măcar cu un punct de acolo, e bine că luăm măsurile de acum şi că nu e târziu să îndreptăm. De-acum o sa fiu iar aproape de echipa! Ilie Stan e tânăr, o să mă duc eu la antrenamente să mă vadă pe acolo jucătorii. Cu disciplina e mai greu, aştia sunt jucatori cu personalitate!".

Ce spunea Gigi dimineaţă: „Nu-l dau afară pe MM"

Becali a comentat şi despre o eventuală despărţire de actaulul manager general, Mihai Stoica. „Vorbim pe rezultate, nu pe vrăjeală. MM l-a adus pe Levy, nu i-a iesit, acum eu numesc antrenorul. Ilie Stan poate sa zică: nu vreau să lucrez cu MM sau că nu vrea să stea lângă el pe bancă. Un antrenor nu pune condiţii pentru manager! Poate să vină cu staff-ul lui, asta da", a mai spus Gigi, care a continuat: „Eu stabilesc toate condiţiile, cine le acceptă - bine, cine nu - să fie sănătos! Dacă pleacă MM eu ce să-i fac? Eu nu-l dau afară, dar s-ar putea să nu mai vrea el să stea, probabil nu va mai avea putere aşa mare".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite