Gigi Becali: "Nu vreau o fină ca Bomba-Sexy!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali este foarte supărat pe jucătorii stelişti
Gigi Becali este foarte supărat pe jucătorii stelişti

Gigi Becali a făcut show la emisiune alui Măruţă, "Happy Hour": I-a recomandat lui Tănase să nu se însoare, a admis că Bomba-Sexy nu-i poate fi niciodată fină şi că mai are doar 30 de oi.

Şeful Stelei şochează din nou în Săptămâna Mare. Chiar dacă este de acord cu faptul că nu există nicio "Evanghelie după Gigi", el recunoaşte că nu ar fi niciodată de acord să-l cunune pe Cristi Tănase cu cu prietena lui, Iulia Tăbăcaru, zisă şi "Bomba- Sexy!"

"Familie este familie atunci când Tănase e căsătorit. El e prea tânăr ca să se căsătorească şi nu cred că se potrivesc, aşa. Eu l-am cununat pe Mirel Rădoi, era războinic, băiat serios. Fina era o fată cuminte. Tănase o fi el războinic, dar fina lasă de dorit. Nu mă interesează pe mine câte tatuaje şi-a făcut şi câte are pe fund. Nu vreau să am aşa o fină cum e Bomba-Sexy", a spus Becali.

Când a venit vorba de familia lui, Gigi a schimbat un pic tonul şi a devenit mai prietenos:

"De la ora 18.00 la ora 19.30 familia mea e la Denie. Sora mea se ocupă de o lucrare de mântuire. O să tăiem 100 de miei pe care o să-i dau cadou. Nu mai am decât vreo 30 de oi. Pe vremuri luam mulţime de bani pe lână" , şi-a completat Gigi discursul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite