Gigi Becali: "Vom vorbi despre alt antrenor atunci când vom avea unul nou!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei, Gigi Becali, a vorbit despre viitorul lui Cosmin Olăroiu în Ghencea, subliniind că deocamdată nimic nu e decis.

"Nu vreau să ne mai jucăm de-a Steaua... în fiecare zi se aude de un alt antrenor. Acum avem antrenor şi asta e. Se poate specula oricât, dar eu nu vreau să mai fiu întrebat de asta

Eu am vorbit astăzi cu Oli despre un jucător pe care vreau să-l aduc la Steaua. El mi-a zis: «Băi, Gigi, nu vorbeşti cu mine despre asta! Eu te ajut acum şi atât!». Chiar dacă n-ar rămâne Olăroiu antrenor la Steaua, nu o să mai vorbim de antrenori decât atunci când vom avea unul. Noi discutam imaginar până acum. Nu erau nici măcar secrete. Până acum am vorbit şi uite ce s-a întâmplat", a spus Becali la gsptv."Astăzi vorbeam de doi jucători din campionatul intern. Am auzit şi noi informaţii despre ei. Ba că unul e jucător liber, că şi-a depus memoriu. Acum voi cumpăra 15 fotbalişti din care 5 trebuie să fie buni!

Antrenorul care vine va avea de unde să aleagă. Voi lua toate categoriile de fotbalişti. Şi tehnici, şi pe forţă, pe viteză, dar trei, patru vor fi cu tehnică, cu dribling.

Pentru noul sezon am rezolvat deja şapte transferuri: Matei, Moraes, Mihai Costea, Rusescu, Dorinel Popa şi doi brazilieni. Mă mai interesează Goga de la Timişoara, dar nu e normal să vorbim despre asta. Îl mai vreau pe Tibi Bălan, m-am înţeles cu Şiman, dar nu vrea el să vină. Vrea 250.000 de euro pe an şi 200.000 la semnătură", a mai spus finanţatorul roş-albaştrilor Gigi Becali la gsptv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite