Gigi Becali a anunţat detaliile transferului lui Wesley la Steaua!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wesley e dorit de granzii Ligii I
Wesley e dorit de granzii Ligii I

Patronul Stelei, Gigi Becali, a explicat cum a negociat cu şeful celor de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu, asupra mutării brazilianului la echipa din Ghencea.

"Cu Wesley nu e grabă. Porumboiu mi-a zis să am grijă ce fac. Cu Bicfalvi trebuia să se înţeleagă astăzi, dar e supărat pe multe lucruri din fotbal. Eu am fost printre singurii care l-am înţeles. Probabil că şi-a dat seama că nu e normal să dea salarii de 4-500.000 de euro. Noi nu ne permitem jucării de zeci de milioane. Porumboiu mi-a scăzut 100.000 de euro din suma pentru Wesley şi mi-a zis să-l iau cu 900.000 de euro cu tot cu TVA.

Nu înţeleg de ce Bicfalvi nu a crescut mai mult, unii nu pot să evolueze mai mult. El are un salariu de 2.700 de euro pe lună şi atunci de ce să nu plece la 15.000 de euro? Pe el nu îl interesează curve şi prostituate, e băiat cuminte".

...despre Gardoş

"Gardoş comunică foarte mult cu Piţurcă şi i-a zis că vrea să facă scheletul naţionalei pe echipa Stelei".

...despre bucuria de după victoriile importante ale Stelei

"Nu îmi place să mă urc pe maşină, dar nu sunt genul de om care să refuze suporterii şi o fac pentru ei. Le fac pe plac, numai să fie bine. Aş vrea ca toată viaţa să mă urc pe maşină", a declarat Becali la GSP TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite