Gigi Becali: "Dacă spune Sandu asta, este grav!" Vezi ce dezvăluiri i-a făcut Vasile Avram

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Gigi Becali
Gigi Becali

Patronul stelei, Gigi Becali, a declarat că situaţia este cât se poate de searioasă dacă şeful FRF, Mircea Sandu, a ajuns să facă asemenea acuzaţii de corupere.

"Dacă preşedintele Federaţiei Române de Fotbal spune aşa ceva, înseamnă că ştie ceva, că este informat. Mircea Sandu nu este omul care să vorbească prostii. Este un om echilibrat şi dacă spune el asta, este cutremurător. Eu nu mai vreau să comentez, nu mă bag, pentru că nu ştiu", a spus Becali, la Sport.ro

Avram i-a dezvăluit o tentativă de corupere

Becali a mai dezvăluit că preşeintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, i-a spus, în trecut, despre o tentativă de corupere.

"Nici dăcă vroia să dea 5 milioane de euro la arbitrii, nu 500.000, nu avea cum, că nu avea cui să-i dea. Vasile Avram, este prea deştept. Mie mi-a spus mai demult că cineva mare de la Ligă l-a pus faţă în faţă cu un patron de echipă mare, cu şanse la titlu şi i-a promis o sumă dacă doreşte să-l ajute. Avram a refuzat, nu a vrut să se bage. Dacă vrea să recunoască, bine, dacă nu, o sa-i transmit că este vagabont. Mă jur că aceastea au fost vorbele lui", a declarat şeful Stelei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite