Gigi Becali: „Au fost sacrificaţi peştii mici, ăia mari sunt încă liberi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, apreciază acţiunea DNA şi spune că este nevoie de o curăţenie generală în fotbalul românesc. Becali nu-l consideră vinovat pe Mircea Sandu pentru faptele lui Avram.

„Mircea Sandu să facă curăţenie în curtea lui. Nu-l consider vinovat. A, dacă-l pune în fruntea CCA pe Costică «Vâlcea», atunci, da, va fi şi el vinovat. Dar, dacă-l aduce pe Ion Crăciunescu în fruntea arbitrilor sau pe un străin capabil, atunci va fi altceva. M-am săturat de aceste scandaluri", a tunat Becali, care a şi continuat: „Oricum, peştii mari n-au plătit încă, au fost sacrificaţi peştii mici. De acum înainte, când voi vedea că un arbitru greşeşte intenţionat împotriva mea, o să fac plîngere la DNA!. Eu ştiu nişte chestii, dar nu aş da declaraţii scrise, pentru că nimeni din familia mea nu a scris şi nici eu nu o să scriu! Treburile pe care le ştiu sunt bîrfe din lumea fotbalului, nu am dovezi. Dacă voi fi martor la o dare sau luare de mită, nu numai că scriu, dar iau şi bodyguarzii, chem procurorii şi îi ţin acolo. Tot ce e corupt în arbitraj e la CCA. Pe ăia care au fost corecţi, Huzu şi Crăciunescu, i-am dat afară. Ăsta este fotbalul românesc", a spus Becali".
Chestionat în legătură cu „peştii mari", finanţatorul roş-albaştrilor a replicat: „Mă refer aici la patronii echipelor care se luptă pentru Liga Campionilor, de unde vin bani foarte mulţi, sau pentru Liga Europa. Oricum, apreciez demersul celor de la DNA care au trecut la treabă chiar acum de la începutul campionatului. Poate vom avea şi noi arbitraje corecte de acum înainte".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite