UPDATE Gigi Becali: "Îl vreau pe Boloni antrenor! El e primul pe lista!" / Boloni: "N-am primit nicio oferta!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali a anunţat că are mai mulţi antrenori în vedere, dar că Laszlo Boloni este primul pe lista Stelei.

UPDATE: Tehnicianul a negat că ar fi primit vreo ofertă din Ghencea.

"Nu am cum să accept o propunere a Stelei pentru că nu există. Până la această oră nu există nicio propunere de a fi antrenor la Steaua" , a declarat Boloni.

"Avem mai multe variante pentru postul de antrenor, atât din Italia cât şi din România. O să discut cu Badea, de la Cluj, şi cu Grigoraş, de la Pandurii. Avem soluţii, preferăm însă să aşteptăm, ca să luăm cea mai bună decizie. L-am sunat şi pe Boloni, dar nu mi-a răspuns. El e prima opţiune! Dacă vine, îi las mână liberă! Ne vedem la semnarea actelor şi apoi peste un an!", a spus Gigi Becali la Gsp TV.

Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit şi ce ofertă i-a făcut tehnicianului care şi-a încheiat conturile cu Lens, după ce formaţia pe care a pregătit-o în ultimele luni a retrogradat.

"I-am făcut o ofertă lui Boloni, el este prima opţiune în acest moment. I-am trimis oferta pe mail, e vorba de 50.000 de euro pe lună pentru un sezon, cu o primă de un milion pentru calificarea în Liga Campionilor.

El mai are încă un bonus de 100.000 pe care îl poate câştiga foarte uşor, printr-o calificare acum în grupele Ligii Europa", a declarat Becali.

Latifundiarul a spus că răspunsul este aşteptat în cursul acestei zile sau marţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite