Gigi Becali: "Nu luăm niciun jucător până la 10 ianuarie!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Patronul Stelei, Gigi Becali, a susţinut astăzi o conferinţă de presă la reşedinţa sa din Aleea Alexandru nr. 1, în care a vorbit despre strategia echipei din această iarnă.

Despre transferuri: "După 10 ianuarie vom discuta despre transferuri. Bine, de plecat este posibil să mai plece pînă atunci. Dar de luat, nu ne grăbim să luăm, de ce să aruncăm cu milioanele? Nu mai sunt atît de prost, m-am mai deşteptat şi eu. Dică? E posibil să vină"

Despre Moraes: "Pâna pe 1 februarie, nu discut de Moraes. Să dea Dumnezeu sa primeasca Gloria un milion plus TVA, dar este exclus să dea Steaua atâţia bani pentru el!"

Despre Tănase şi Kapetanos: "Eu nu îl ştiam pe Tănase de la Piteşti. Eu l-am luat pentru că toţi vorbeau despre el... Kapetanos nu va mai fi în retur la Steaua şi gata. Cum, necum, asta va fi. Să terminam şi cu el!"

Despre salariile jucătorilor: "Nu le mai scadem, deja sunt scăzute. Toţi iau câte 10.000 pe lună. Doar Geraldo, Angelov şi Kapetanos, care pleacă, mai sunt.... Geraldo ia 20.000, dar are contract până în vară şi apoi la revedere! A jucat, a tras mult, nu ai ce sa spui, dar..."

Despre jucătorii veniţi de la Unirea Urziceni: "Regret ca am luat <lotul Urziceni>. Daca nu îi luam pe ei, poate nu eram acum pe locul 7. Poate nu mai pierdeam atâtea meciuri. Voi zice: <Dă-mi 50.000 şi ia-l, dă-mi 100.000 de euro şi ia-l şi pe Bilaşco!>. M-am păcălit şi eu, cum s-au păcălit şi alţii. Mai puţin Dan Petrescu"

Despre antrenorul liderului Oţelul Galaţi: "Dorinel este muncitor, dar la caracter mai scârţâie puţin"

Despre lupta la titlu: "Vreau campionatul şi asta se va realiza. Avem meci cu Craiova în prima etapă, dar Craiova e Craiova şi Steaua e Steaua. Apoi vin 6 meciuri şi se va lamuri totul în Ghencea, când vine Oţelul"

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite