Gigi Becali: "Ne întoarcem în Ghencea, mai sunt de pus la punct nişte detalii!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei, Gigi Becali, a confirmat că echipa sa va reveni în viitorul apropiat pe stadionul din Ghencea, urmând să fie puse la punct ultimele detalii.

"Şansele la titlu sunt mici, pentru că noi nu avem voie să facem paşi greşiţi. Noi ne batem la titlu cu ce avem în faţa noastră, adică Rapid, Dinamo şi CFR. Eu nu mă bat cu echipele care sunt în spatele meu. Asta e filozofia mea. Prima dată mă bat cu Rapid, apoi cu CFR, apoi cu Dinamo. Primul meu obiectiv e să trec peste Rapid în 3-4 etape, să urc pe locul 3. Noi, dacă avem pretenţii la titlu, nu ne gândim la Vaslui.

Nu mai există meciuri uşoare la fotbal, doar cu Mioveni şi Chiajna, doar astea două. Mie mi-au plăcut jocurile cu Twente, avem atitudine, valoare.

Eu cred că ne întoarcem în Ghencea, cred că în 2-3 săptămîni vom juca în Ghencea. Cu Astra vom juca pe Ghencea. Eu îmi dau seama cînd e deschidere, după dialog, după discuţii. Nu mai există răutăţi, mai sunt mici detalii de pus la punct", a spus Gigi Becali la "Fanatik Show", pe DigiSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite