Gigi Becali, într-un nou scandal rasist internaţional. Pongolle: "Îl dau în judecată pe acest om"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Jucătorul francez Florent Sinama Pongolle a scris pe Twitter că nu-l cunoaşte pe patronul stelist Gigi Becali şi a menţionat că dacă acesta a spus despre el că este "negru", atunci trebuie să acţioneze instanţele fotbalistice.

"Mi s-au adus la cunoştinţă declaraţiile preşedintelui Steaua Bucureşti şi nu am întâlnit niciodată această persoană! Nu ştiu dacă este adevărat! Eu, în principiu, condamn orice afirmaţie rasiste, dar, dacă este adevărat, instanţele fotbalului trebuie să acţioneze. Nu-l voi ierta", a scris Sinama-Pongolle.

Reacţia lui Sinama Pongolle este urmare a unei afirmaţii a patronului stelist apărută pe site-uri din România şi preluată de presa franceză: "Un agent mi l-a propus. Nicoliţă mi-a spus că Pongolle era incredibil. Dar aici nu face fiecare ce vrea ci ce vreau eu. Mi-a spus chiar că este creştin, dar este negru...şi dacă este negru....", a declarat Gigi Becali, conform presei franceze. Sinama Pongolle a evoluat la echipe ca Liverpool, Blackburn, Atletico Madrid, Sporting Lisabona, Zaragoza şi Saint-Etienne.

CITEŞTE ŞI:

Gigi Becali e în atenţia Curţii Europene de Justiţie. Vezi ce a mai făcut europarlamentarul

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite