Gigi Becali: "Ce s-a întâmplat în acest început de campionat nu s-a întâmplat niciodată! Vrem arbitri străini!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei, Gigi Becali, a dezvăluit că îşi doreşte arbitri străini la meciurile din Liga I, întrucât cei români nu au valoare.

"Vreau să putem să ţinem pasul până la iarnă, că apoi oţelim lotul. M-au adus în stare să nu mai am vlagă. Aşa ceva, ce să mai vorbeşti? Să vă zic noutăţile din fotbal. Contractul Naţional Arena, pe care îl vom face. O să mergem să jucăm numai pe Naţional Arena. Aici eşti acasă, aici joci, dar cel mai important lucru e ce am făcut azi cu Copos, Porumboiu şi alte cluburi, sunt peste 10 cluburi, nu se poate juca fotbal aşa. Doi arbitri sunt împotriva Stelei: Haţegan şi Kovacs. În 7 etape, i-am avut 3 meciuri pe ei. De anul trecut spun că ei sunt împotriva Stelei.

Ce s-a întâmplat în fotbal la începutul acestui sezon nu s-a întâmplat niciodată. Eu am zis că nu e corupţie şi că sunt doar întâmplări. La Dinamo, greşeală, sunt duşmanii mei, dar dacă au avut 11 metri şi eliminare la Vaslui, dă-le, că s-a văzut clar. Porumboiu aseară a avut gol anulat şi 11 metri pentru CFR acordat la mişto. Alta era soarta meciului.

Şi Paszkany are dreptate, au avut şi ei 11 metri. Eu cred că nu există ce spune Porumboiu, deşi e posibil să fie, dar atunci înseamnă că nu avem valoare. Şi eu spun că nu există corupţie în arbitraj. Dacă Tudor nu vede un henţ la 5 metri de el, altul nu vede un gol valabil şi dă un 11 metri imaginar, înseamnă că nu avem valoare. Am făcut o scrisoare către Ligă, FRF, FIFA şi UEFA să cerem arbitri străini. Dacă se poate, începând de mâine. Sunt eu, Porumboiu şi Copos, care a zis că a vorbit cu încă 4. Eu răspund pentru finul meu şi când îi spun «Hai să terminăm bâlciul», o să fie de acord 500%", a declarat Gigi Becali la Fanatik Show, la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite