Gigi Becali: "Sunt îngrijorat pentru Apostol! Pe Szkeley îl punem cu botul pe labe!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei, Gigi Becali, este supărat că Apostol s-a accidentat la antrenamentul naţionalei, însă nu-l uită nici pe Janos Szekely, pe care îl înţeapă constant.

"Nu mă interesează ce planuri avea Lucescu cu Apostol, mă interesează la ce aveam noi nevoie de el. Lăcătuş trebuie să găsească un jucător cât de cât apropiat de Apostol, pentru a-l înlocui. Şi ce dacă s-a accidentat la antrenament? Asta înseamnă că nu mai trebuie să dăm jucători la naţională? Pe noi ne onorează faptul că avem jucători la naţională. Mie îmi creşte inima de bucurie atunci când aud că am jucători convocaţi la naţională. Restul nu mă interesează, să comenteze alţii", a spus Becali la Sport.ro.

Finanţatorul din Ghencea s-a referit şi la situaţia lui Janos Szekely, care nu acceptă micşorarea salariului.

"Nu e nevoie ca Szekely sa accepte compromisuri, sa i se reduca salariul. Avem nevoie de jucatori si la echipa a doua. O sa vedeti cum va fi pus cu botul pe labe si va face cum vrem noi. Sau poate nu va vrea, sa vedem", a comentat Becali.

Becali a vorbit şi de meciul României din această seară şi crede că elevii lui Lucescu jr. pot învinge la Paris: "Noi nu putem să-i batem, dacă i-a bătut şi Belarus?! Dacă muncim şi pune şi Maica Domnului puţin mâna, putem învinge. Eu cred că Dumnezeu e cu noi, că francezii sunt prea aroganţi".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite