Gigi Becali încearcă bomba verii: "Îl vreau pe Marica la Steaua!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali l-a sunat, în timpul unei conferinţe pe care o susţinea miercuri, pe managerul general Mihai Stoica pentru a-i transmite să înceapă negocierile pentru atacantul Ciprian Marica, aflat liber de contract.

Întrebat dacă şi-l doreşte pe atacantul Ciprian Marica la Steaua, Becali a răspuns: "Pe Marica n-ai cum să-l iei. Îi dau acum telefon lui Meme să vorbesc cu el", moment în care finanţatorul i-a telefonat managerului.

Din convorbirea lui Becali cu Mihai Stoica a reieşit faptul că managerului general al Stelei îi este destul de greu să-l convingă pe Marica să semneze cu formaţia "roş-albastră". "Alo, Mihai, ia legătura cu Marica că am auzit că eşti prieten cu el şi fă o negociere. E foarte greu aşa ceva, dar încearcă. «...» Aaa, vorbeai cu el acum? Vezi, gând la gând cu bucurie. Atunci închid eu, vorbeşte cu el. Înseamnă că se face dacă tu vorbeai cu el şi eu te-am sunat.

Mie presa mi-a spus de Marica. «...» Da, şi eu cred că e foarte greu, dar poate vrea să joace şase luni, un an şi pe urmă să plece. Adică să-l lăsăm liber la ofertă, să se vândă singur el. Şi e mai bine să stai la Steaua şase luni sau un an şi pe urmă să te vinzi tu pe zece milioane singur. Dacă e băiat deştept, dacă nu, să mă sune pe mine să-l învăţ cum să facă", a sunat conversaţia lui Becali cu Stoica.

La începutul anului, când Marica se afla încă sub contract cu VfB Stuttgart, Becali a declarat că a discutat cu atacantul pentru un transfer, dar nu s-aa juns la un acord pentru că jucătorul nu era liber de contract. "Am vorbit cu Marica. Mi-a spus că are două milioane pe an, iar eu i-am replicat că sunt dispus să-i dau aceşti bani dacă rămâne liber. I-am spus să-l iau măcar împrumut, o sută de mii pe lună pentru patru patru luni plus un milion dacă luăm campionatul, jucăm în Liga Campionilor. Dar nu e, a zis «nu mă lasă, bre, nea Gigi». Şi ca dovadă că nu-l lasă. Nu poţi lăsa un jucător ca Marica. A fost o discuţie şi gata. Nu se mai pune problema", a spus Becali în februarie.

Ciprian Marica şi-a reziliat, marţi, pe cale amiabilă contractul cu VfB Stuttgart. În cei patru ani petrecuţi în Germania, Marica a jucat în 93 de meciuri şi a marcat 19 goluri. Internaţionalul român a mai evoluat pentru Dinamo şi Şahtior Doneţk.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite