Gigi Becali îl dă în gât pe Mitică Dragomir

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Patronul Stelei i-a denunţat salariul lui Mitică Dragomir, şeful LPF. Acesta câştigă lunar, potrivit lui Gigi Becali, 30.000 de euro!  Scandalul declanşat de Gigi Becali izbucneşte cu o zi înaintea deciziei finale în cazul "Varga şi Bălan", jucători folosiţi de Rapid în victoria împotriva celor de la FC Timişoara (1-0).

"Mitică Dragomir a rezistat atât pentru că a împăcat şi capra şi varza. Acum vrea să împace numai capra. Am vorbit şi cu alţi conducători de cluburi. În situaţia în care  se dă 3-0 pentru Timişoara, vor fi şase cluburi (Steaua, Dinamo, CFR, Unirea Urziceni, Rapid, FC Vaslui) care vor ajunge să se judece cu LPF-ul lui Dragomir la tribunalul de la Lausanne. Are un salariu de 30.000 de euro. Noi de aia l-am pus acolo, ca să-şi justifice banii ăştia", a spus Becali la gsptv.

Şeful Stelei a continuat pe acelaşi ton: "În orice situaţie din lume, Rapidul nu are nicio vină. Se ştia despre este vorba. Nouă ne e frică ca nu cumva Dumitru Dragomir să nu eşueze pentru banii pe care îi pirimeşte anual la fotbal: aproape 400.000 de euro!"

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite