Gigi Becali a făcut rost de banii ceruţi de Piţurcă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a anunţat că a rezolvat două dintre condiţiile puse de Victor Piţurcă pentru a deveni antrenor al echipei din Ghencea.

Jucătorii şi-au primit salariile restante pe ultimele două luni, iar viitorul antrenor are la dispoziţie 5 milioane de euro pentru transferuri. Becali a făcut rost de o parte din bani de la patronul Unirii Urziceni, Dumitru Bucşaru, care a plătit o datorie mai veche pe care o avea la şeful Stelei.

"Piţurcă a vrut ca salariile să fie la zi şi să îi pun bani în cont. Eu am pus astăzi cinci milioane. El nu a spus despre o sumă anume. Doar că vrea câteva milioane în conturi ca să nu aibe probleme cu salariile jucătorilor. Am făcut rapid rost de bani. Mi-a dat Bucşaru 1 milion, altul un milion şi uite aşa. Păi ce? Sunt banii mei. Dacă vreau pot să las un teren la bancă pentru 50 de milioane. Dar nu vreau", a spus Gigi Becali la sport.ro.

În cazul în care Victor Piţurcă nu mai are alte nemulţumiri, fostul selecţioner este aşteptat să semnze contractul până la finaul acestei săptămâni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite